sibianul de 36 de ani, ucis de covid - a murit chiar dacă n-avea alte boli grave
Foto: Guliver/Gettyimages

Un sibian în vârstă de 36 de ani a murit, miercuri, fiind infectat cu noul coronavirus. Se pare că tânărul nu avea comorbidități severe. Cu toate acestea, organismul lui a cedat.

Timp de patru zile, sibianul în vârstă de numai 36 de ani, s-a luptat cu teribilul virus. Au fost zile cumplite, în care starea lui de sănătate s-a agravat brusc. A fost internat în spital în data de 21 noiembrie, iar în data de 25 a fost declarat decedat.

Potrivit autorităților locale, tânărul a murit după ce a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil. Se pare că bărbatul nu ar fi avut alte comorbidități severe.

„Pacientul a fost internat în data de 21 noiembrie, cu insuficiență respiratorie acută și pneumonie acută virală SARS-CoV2. Pacientul a primit tratament corespunzător specific, inclusiv oxigen prin ventilație non-invazivă dar starea sa s-a deteriorat progresiv și rapid, pacientul suferind un stop cardio-respirator neresuscitabil”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Conform ultimelor date transmise de autorități, miercuri, numărul persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2, care au decedat în județul Sibiu era 362.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu