focar de covid la fc hermannstadt - opt infectați
FOTO - FC Hermannstadt / Facebook

Focar de coronavirus la echipa de fotbal FC Hermannstadt. Cinci jucători și trei membri ai staff-ului sunt infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Toți cei infectați se află în izolare și urmează un tratament, se arată într-o postare pe pagina de Facebook FC Hermannstadt.

„În urma testării COVID-19, efectuată în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, 5 fotbaliști din lotul nostru au fost depistați pozitiv și 3 membri ai staffului. Cu toții sunt în izolare, sub tratament și respectă recomandările D.S.P. Sibiu”, se arată în postare.

FC Hermannstadt precizează că acest aspect nu pune în pericol meciul din șaisprezecimile Cupei României, pe care FCH îl va disputa vineri, în deplasare, contra celor de la Chindia Târgoviște.

„Potrivit legislației și a protocolului sanitar anti-Covid 19, impus de autorități și comisiile sanitare de specialitate, cluburile și asociațiile cu profil sportiv nu au dreptul să facă publică identitatea unui membru al echipei depistat pozitiv/ infectat cu COVID-19. Mai presus de fotbal și de orice altceva este sănătatea!”, se arată în postare.

Ultima oră

Comentariul meu