anunțul celor de la sony despre playstation 5 – când se repun în vânzare consolele

Noua consolă de jocuri de la Sony este de negăsit în magazine. PS5 nu este pe stoc pe nicăieri în România și nici în alte țări. Cele câteva sute de bucăți ce au ajuns în România, nu satisfac nici 10 la sută din cerere. Producătorul nipon a anunțat oficial că se vor mai pune în vânzare alte loturi noi, cel mai probabil până la finele anului.

”Vrem să mulțumim jucătorilor de pretutindeni. Cererea pentru PS5 este fără precedent, așa că am vrut să confirmăm că vom livra către comercianți, alte loturi înainte de sfârșitul anului”, au anunțat cei de la Sony Playstation, pe contul oficial de twitter.


Până atunci nu vă rămâne decât să vă înscrieți la precomenzi pe site-urile comercianților care permit acest lucru. O altă variantă ar fi să cumpărați de pe internet. Au apărut deja anunțuri cu console de vânzare, dar prețurile ajung și la 6.000 de lei bucata, în condițiile în care prețurile oficiale sunt de 2000 și 2500 de lei, pentru cele două variante de console PS5 lansate în septembrie 2020 și puse în vânzare în 19 noiembrie și în România.

Ultima oră

Comentariul meu