simulare virală - ce vede un muribund de covid 19 înainte să-și dea ultima suflare la ati

Mesajul video al unui medic de terapie intensivă din Statele Unite a devenit viral. Medicul a înregistrat un video în care arată cu ce imagine pleacă pe lumea cealaltă un pacient cu COVID.

Dr. Kenneth E. Remy – un medic de ATI care este și consilier al orașului în Wildwood, Missouri – a postat sâmbătă videoclipul de 88 de secunde pentru a arăta circumstanțele „cumplite” cu care s-ar putea confrunta oricine dacă nu ia în serios coronavirusul.

„Așa arată când respiri de 40 de ori pe minut, ai un nivel de oxigen care scade cu mult sub 80”, spune Remy în clip, în timp ce ține un tub deasupra camerei pentru a simula ceea ce vede pacientul când este pe cale să fie conectat la un ventilator.

„Așa va arăta. Sper că ultimele momente din viața ta să nu arate așa. Pentru că asta vei vedea sfârșitul vieții tale, dacă nu începem să purtăm măști când suntem în public. „

Remy încheie clipul impactant îndemnând oamenii să poarte măști, să practice distanțarea socială și să se spele pe mâini frecvent.

„Pentru că îți promit, asta vei vedea”, reiterează el. „Îți promit că așa vor vedea la sfârșitul vieții mama ta, sau tatăl tău sau copiii tăi când vor avea boala COVID. Asta este serios.”

YouTube video

 

Sursa CNN.com, Facebook

Ultima oră

Comentariul meu