patronul dabo doner revoltat de montarea unor piloni pe trotuarul de la fast food-ul de pe milea - ”totul se face cu răutate, împotriva sibienilor”

Indiferent că ești sibian sau nu, dar dacă în ultimii 20 de ani ai locuit aici nu există să nu fi mâncat sau măcar să fi auzit despre fast food-ul de pe Vasile Milea. Între timp s-au schimbat patronii, brand-ul de mâncare, dar locația a oferit mereu ceva bun celor înfometați. La fel de adevărat este că locuri de parcare în fața locației nu sunt, iar cei intrau să cumpere un kebab parcau pe trotuar, îngreunând circulația.

De la începutul săptămânii însă acest lucru nu se mai întâmplă, pentru că Primăria a montat stâlpi pe trotuar, astfel că nicio mașină nu mai poate staționa exact în fața locației. Patronul fast food-ului, Dan Paștiu, este revoltat, spune el, pentru că autoritățile par să lucreze împotriva sibienilor.

”Părerea mea este că s-au pus stâlpii acum cu rea voință. Exact acum, când nu mai putem vinde decât prin livrări. Exact acum, când oricum traficul nu este aglomerat, nu sunt nici mașini atât de multe, nici pietoni. Livratorii mi-au spus că șoferii nu mai vor să vină aici pentru că trebuie să parcheze departe. De asta spun că s-au montat stâlpii cu răutate. Nu mă deranjează că s-au pus, ci momentul. Am trecut la program non stop exact pentru perioada aceasta în care nimic nu mai este deschis, să ofer sibienilor care poate vin noaptea de pe drum sau au o problemă, un loc de unde pot comanda de mâncare. De 20 de ani e aici locația, dar exact acum creează disconfort”, este părerea patronului Dan Paștiu.

patronul dabo doner revoltat de montarea unor piloni pe trotuarul de la fast food-ul de pe milea - ”totul se face cu răutate, împotriva sibienilor”

Acesta, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, reclamă reaua voință a administrației sibiene și legat de emiterea acordului de funcționare pentru spațiul în care funcționează fast food-ul de lângă Primărie.

”Dar, așa cum se întâmpla de cele mai multe ori in loc sa ți se aprecieze munca și ce faci pentru orașul tău, ți se pun bete in roate mai mult ca oriunde. Am fost sunat de primar de oraș și rugat sa duc DAbo și la ei, oferindu-mi tot sprijinul iar aici in Sibiu am încercat de nenumărate ori sa intru și eu la Târgul de Craciun și am fost respins de fiecare data fiindcă cineva trebuia sa aibă exclusivitate pe food oferit de primarie. M-am împăcat cu ideea și am deschis o locație lângă primarie dar, ce sa vezi, am avut nevoie de acțiune in instanța sa obțin autorizația de funcționare fiindcă aveam nevoie de acordul tuturor vecinilor din casa alaturata ( vecini care sunt plecați de mult din țara și sunt de negăsit) și, într-un final, după aproape doi ani am reușit sa obțin acordul de funcționare”, este o parte a postării lui Dan Paștiu.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. Voi nu ați înțeles nimic din acest articol.Omul reclamă că în 20 de ani nu s-a sesizat nimeni că ar trebui piloni decât acum când nu e circulație și când treburile merg prost adică pentru necunoscători ca voi, aici se acuză că, concurența a pus o vorbă la primărie ca să-l anihileze.Deci vorbim despre mafie.

  2. În sfârșit ordine si asa cum este normal sa fie, acea locație nu ar avea ce cauta între case si mai ales fără posibilitatea de parcare! Ar trebui revizuita autorizatia de funcționare! Bravo!

  3. Cam blocau circulația. Bravo ca au reușit montarea stâlpilor. Se poate parca pe străzile laterale fara probleme. Miscarea face bine la curieri.

  4. A început să se împartă orașul Sibiu, si Dabo a primit cumva trotuarul de pe Milea , pe acolo mai trece si lume pe jos , nu trebuie blocat de masini

  5. Daca asta este atitudinea Dabo, chiar daca e ok mancarea la ei, au mai pierdut un client. E o chestie normala sa ceri acordul vecinilor cand deschizi un restaurant. Normal ar fi cand deschizi un restaurant unde clientela vine cu masina sa le oferi si loc de parcare… in 20 de ani avea timp sa rezolve problema parcarilor. La capitolul targ de craciun nu ma bag, oricum nu are legatura cu stalpisorii.

  6. In schimb, la partea cu „targul” de Craciun ii dau dreptate. Se vede de la o posta ca doar organizatorul are voie sa-si vanda mancarea. Cam monopolist sasul asta batran. Poti vinde orice, de la porcarii chinezesti pana la vin fiert lungit dar cu mancarea e alta poveste, ca-i faci concurenta sasului batran si nu-i place. Pute rau treaba cu targul ala. Cum e si cu celelalte „targuri” organizate in Piata Mare (cel de Pasti, Oktoberfestu’)… Oare toate targurile astea sunt organizate de acelasi personaj? Oare ce „aranjamente” are organizatorul cu primaria? Intreb pentru un prieten.

  7. Ete, na! Mare revolta! Foarte bine ca au fost montati pilonii aceia. Tot timpul cand prinzi verde la semaforul din intersectia de langa dabo (milea / v. aaron), se trezeste cate unul sa opreasca pe prima banda ca sa-si cumpere kebap si blocheaza o banda intreaga. Si daca nu blocheaza banda, se catara pe trotuar, de nu mai au pietonii loc de caruta lui. Daca pe Milea e oprirea interzisa, unde este intentia rea? Poti lasa caruta dupa colt, pe str. Paltinului si sa-ti folosesti picioarele 50m pentru umplerea matelor. Are si el cateva localuri si deja se crede administratorul orasului…