accident între bungard și șelimbăr - un microbuz s-a izbit de un motocultor condus de un bărbat beat

Un accident rutier a avut loc, miercuri seară, pe drumul comunal dintre Bungard și Șelimbăr. Un microbuz s-a izbit de un motocultor, condus de un șofer băut.

„Conducătorul unui microbuz, în vârstă de 66 de ani, din Boișoara, în timp ce se deplasa pe acest sector de drum comunal, pe direcția Bungard – Șelimbăr, a intrat în coliziune cu un motocultor care circula în fața sa, nesemnalizat corespunzător”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Șoferul motocultorului are 33 de ani și este din Bungard. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost rănit și dus la spital cu un echipaj SMURD.

„La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale șoferului motocultorului, un bărbat de cca 33 de ani care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient cu traumatism membru inferior”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Microbuzul efectua o cursă regulată. Din fericire, niciunul din cei 22 de pasageri nu este rănit.

Ultima oră

Comentariul meu