Tragedie în satul Richiș din comuna Biertan. Un bărbat grav bolnav și-a pus capăt zilelor. Acesta a fost găsit de fiul său, spânzurat în anexa casei.

Bărbatul este din satul Richiș, comuna Biertan și avea 78 de ani. Din păcate acesta suferea de o boală grea și chinuitoare. Nefiind capabil să mai suporte durerile pe care le avea, bărbatul a decis să părăsească viața forțat,  fără să aștepte sfârșitul ei natural. Acesta a fost găsit mort de către fiul său, luni, în data de 23 noiembrie, în jurul orei 09:50.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei. La momentul actual, polițiștii cercetează cazul.

„În cauză, la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni, s-a deschis o anchetă penală în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care a survenit decesul bărbatului, din primele cercetări rezultând că nu a fost victima unei infracțiuni.”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Conform surselor Ora de Sibiu, bărbatul avea probleme medicale care îi provocau dureri cumplite, acesta spunând de mai multe ori că ar avea în gând să se sinucidă pentru a scăpa de suferință. Bărbatul a fost găsit cu ștreangul de gât, fără să fi lăsat măcar un bilet de adio.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică