polițistul care a refuzat mită de la un șofer - mihai lucrează de un an la ipj sibiu

Laurențiu Mihai Cosma este polițistul care a a dat dovadă de integritate, onestitate și dedicație față de slujba pe care o are. Tânărul polițist a refuzat să accepte mita din partea unui șofer și a ales să acționeze așa cum se cuvine conform legii.

În cursul zilei de 17 noiembrie, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu în municipiul Mediaș,  Mihai Cosma a constatat o abatere de natură contravențională la regimul rutier. Un conducător auto în vârstă de 41 de ani efectuase o manevră neregulamentară de depăşire a unei autoutilitare cu încălcarea marcajului longitudinal continuu, în cauză polițistul urmând să îi aplicate și sancțiunea complementară a reţinerii permisului de conducere. Pentru a scăpa de pedeapsă, conducătorul a încercat să-i ofere omului legii suma de 350 de lei pentru a fi iertat. Văzând că polițistul refuză, șoferul a dat dovadă de generozitate și a propus suma de 500 de lei, în schimbul iertării și păstrării permisului de conducere. Polițistul a refuzat şi i-a adus la cunoștință că fapta săvârșită constituie infracțiunea de dare de mită, motiv pentru care, l-a condus la sediul Biroului Rutier Mediaș în vederea continuării cercetărilor.

Citește mai mult AICI

Mihai este agent de poliție rutieră în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu. Tânărul are 28 de ani și a fost încadrat la IPJ Sibiu la data de 29.11.2019, după ce a absolvit cursurile Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina.

polițistul care a refuzat mită de la un șofer - mihai lucrează de un an la ipj sibiu

Ultima oră

Comentariul meu