albes în pericol de demitere la fc hermannstadt - anamaria prodan vrea un român în locul spaniolului

După șase etape în care Sibiul nu a mai cunoscut gustul victoriei, apele încep să se tulbure la echipă. Spaniolul Ruben Albes pare să nu mai fie dorit pe banca tehnică. Anamaria Prodan, care este chiar cea care l-a adus pe tehnicianul spaniol în România, i-a găsit deja înlocuitor acestuia, scrie ProSport citat de Digi Sport.

Florin Bratu este alesul, scrie sursa citată, care menţionează că schimbarea de pe banca tehnică a sibienilor ar fi trebuit să aibă loc încă dinaintea înfrângerii cu Astra (0-1), din ultima etapă. Anamaria Prodan chiar a postat, pe reţelele sociale, zilele trecute, o imagine în care apare alături de Florin Bratu.
Preşedintele celor de la Hermannstadt, Claudiu Rotar, s-a opus însă venirii lui Florin Bratu şi s-a ajuns la o situaţie tensionată, astfel că Anamaria Prodan a ameninţat că-şi va retrage sprijinul de la echipă.
Incertitudinea planează acum la gruparea sibiană, însă un lucru este cert: Anamaria Prodan nu-l mai susţine pe Ruben Albes şi a pus piciorul în prag: se gândeşte să plece, dacă nu va avea câştig de cauză în privinţa înlocuirii tehnicianului spaniol cu Florin Bratu.
FC Hermannstadt a obţinut doar 3 puncte în ultimele 6 etape şi nu a mai câştigat un meci din Liga 1 de la finalul lunii septembrie. Formaţia sibiană ocupă locul 12 în clasament, cu 11 puncte obţinute în primele 11 etape.

Ultima oră

Comentariul meu