Reacția Spitalului Județean Sibiu cu privire la dosarul penal de la DNA
foto: arhivă

Containerele cu saloane amenajate pentru pacienţii cu COVID-19, în valoare de 6 milioane de lei, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență, sunt în vizorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Conducerea Spitalului spune că a transmis către DNA fotocopiile contractului și ale plăților.

„În contextul prezentării în mass-media a unor informații cu privire la cercetarea de către DNA a unor posibile fapte de corupție la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și din dorința de a informa opinia publică cu privire la acest subiect, vă comunicăm următoarele: având în vedere că pe rolul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Alba Iulia, există înregistrat un dosar penal cu privire la săvârșirea unor infracțiuni prevăzute de Legea 78/2000, prin Ordonanța procurorului din cadrul DNA s-a dispus în data de 25.08.2020, predarea în fotocopie a documentelor referitoare la procedura privind atribuirea contractului de lucrări “Amplasare provizorie și reversibilă – construcții modulare spital” precum și plățile efectuate până în prezent. SCJU Sibiu a răspuns acestei solicitări în data de 3 septembrie, predând documentele menționate”, se arată într-un comunicat de presă al SCJU.

De la data la care a fost trimis răspunsul SCJU Sibiu și până în prezent, nu s-a mai primit nici un fel de comunicare din partea Direcției Naționale Anticorupție.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică