legea junglei la sibiu - șofer „hăituit” în trafic - „s-a dat jos din mașină și mi-a pus mâna-n gât”
Cei doi indivizi care l-au amenințat pe șoferul sibian

Mai este Sibiul un oraș al bunelor maniere? Ultimele evenimente ce s-au petrecut în urbea de pe Cibin ne fac să ne gândim de două ori înainte de a răspunde. După ce, la finalul săptămânii trecute, o șoferiță a fost agresată de un participant la trafic, miercuri, încă un șofer a primit amenințări și îmbrânceli din partea unui individ recalcitrant.

Un șofer a fost urmărit, miercuri, în trafic, înjurat, amenințat și chiar îmbrâncit de un alt participant la trafic. Supărat că a fost claxonat, șoferul recalcitrant a crezut de cuvință că poate face apel la „legile junglei”.

Urmărit până la mall-ul Promenada

E.N., sibianul urmărit în trafic, amenințat și îmbrâncit, a povestit, pentru Ora de Sibiu, cum a ajuns în situația în care un om nescunoscut să vrea să-l bată.

„Mă aflam în mașină, mă duceam spre mall, iar în sensul giratoriu un alt participant la trafic mi-a tăiat calea. Eu am claxonat și apoi, în apropriere de semaforul de lângă Promenada, s-a oprit lângă mine și, împreună cu pasagerul din mașina lui, au vrut să se dea jos. Eu m-am dus în parcarea de la mall, la etajul 2 și am parcat acolo. Au oprit în spatele meu și s-au dat jos. Cel care era la volan era foarte recalcitrant și înjura. A venit înspre mine și mi-a pus mâna în gât, m-a împins, m-a amenințat. Mi-a spus că mă bate și îmi rupe maxilarul, că mă bagă în spital, dar că nu o face acolo în parcare. Mi-a făcut poză la mașină și mi-a spus că mă prinde și mă bate unde nu sunt camere de supraveghere. Problema este că soția obișnuiește să circule cu mașina asta… Dacă o urmăresc pe ea?”, povestește E.N., sibianul agresat.

CITEȘTE ȘI: Mămică agresată în trafic la Sibiu – „Mi-au lovit mașina cu pumnii, au vrut să mă bată”

Plângere la Poliție

Văzând că individul nu dă semne să se calmeze, sibianul agresat a sunat la poliție. Când acesta și-a dat seamă că urmează să dea explicații oamenilor legii, s-a urcat în mașină și a plecat.

„Când au văzut că sun la 112 au plecat imediat. Dar tot am depus plângere la poliție. Aștept să văd ce se va rezolva”, spune sibianul.

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Ar trebui ca statul,guvernul , sa stabileasca cote repartizand in mod egal ca reprezentatii raufacatorilor exilati din Dacia spre sudul Carpatilor, sa primeasca vize de sedere temporara in toate judetele transilvane .De ce sa fie Sibiul mai contaminat decat altele ?

  2. Doamna primar , Doamna Presedinta de Consiliu Judetean , pe zi ce trece regret amarnic votul pe care vi l-am dat .

  3. Bine mai John, stiam ca stramosii tai vin direct de la palatul Buckingham si de aceea ti-am apreciat postarea ta plina de intelepciune proletara.

  4. Stati in carantina juvetilor!
    Nu la.plimnare in mall pisicuta cea maraitoare…stai acasa!
    Nici nu stiti ca e carantina dapai sa.mai si respectati….daca n aveti bun simt sa stati in casa pe.carantina apai de.unde bun simt in trafic?

  5. Păi da! Pot să pun pariu că era din Vîlcea.De când ne invadară oltenașii nu mai avem liniște în oraș,parcări ,magazine..etc.Autostradă specială cu sens unic,acasă toți.