sibianul alex bodi cere din arest judecătorilor să îi dea averea înapoi

Alex Bodi, aflat în arest preventiv, nu a cerut până acum eliberarea, așa cum se întâmplă de obicei imediat după arestare. În schimb, vrea ca bunurile pe care magistrații le-au sechestrat să îi fie înapoiate, conform cancan.ro

Pe 16 noiembrie, a cerut ”contestarea măsurii asigurătorii”, conform articolului 250 NCPP. Acest articol de referă la ”restituirea bunurilor și restabilirea situației anterioare săvârșirii infracțiunii” și arată că ”suspectul ori inculpatul sau orice altă persoană interesată poate face contestație, în termen de 3 zile de la data comunicării ordonanței de luare a măsurii sau de la data aducerii la îndeplinire a acesteia”.

ALEX BODI A FOST DAT ÎN GÂT DE FOSTA NEVASTĂ PE CARE AR FI OBLIGAT-O SĂ SE PROSTITUEZE

Cererea a fost făcută la Tribunalul Dolj, acolo unde Bodi este reținut, însă nu este foarte clar la ce bunuri se referă. Deși cererea este făcută acum, dosarul ”original” este înregistrat în 2015, fără ca pe portalul instanțelor să existe informații despre acesta.

VEZI AICI CE AVERE ARE ALEX BODI ȘI CUM A FĂCUT BANII

Pe de altă parte, procurorii au fost văzuți părăsind domiciliul lui Alex Bodi, în ziua în care acesta a fost reținut, cu mai multe obiecte, cel mai probabil aparatură electronică pentru o posibilă percheziție informatică. În plus, în presă au apărut informații că DIICOT verifică în acest moment averile membrilor grupării din care Alex Bodi ar fi făcut parte, coordonată de nașul afaceristului, sibianul Adrian Tâmplaru.

AFLĂ DE AICI CE INVESTIȚII DE MILIOANE A FĂCUT ALEX BODI ÎN MEDIAȘ, ÎNAINTE DE ARESTARE

Anchetatorii cred că sumele investite în afaceri imobiliare sau obiecte de lux sunt provenite din activități infracționale, iar în acest caz, acestea ar putea fi puse sub sechestru asigurator. Și Alex Bodi ar putea fi afectat de această măsură, cu toate că aparent, în conturile sale nu au fost vărsate sume mari de bani din partea femeilor despre care procurorii susțin că se prostituau. Riscul ca Bodi să rămână fără o parte din avere există, însă anchetatorii nu au anunțat nimic oficial din acest punct de vedere.

Ultima oră

Comentariul meu