iarna și-a intrat în drepturi la bâlea lac - peisaj de basm

Iarna și-a întrat în drepturi în munții Făgăraș. La Bâlea Lac au căzut din nou fulgii de zăpadă. Meteorologii spun că, din acest weekend, temperaturile se răcesc și vor apărea ninsorile în mai multe zone, înclusiv în centrul țării. iarna și-a intrat în drepturi la bâlea lac - peisaj de basm iarna și-a intrat în drepturi la bâlea lac - peisaj de basm

Ușor, ușor, la Bâlea Lac, iarna se instalează. Temperaturile din termometre sunt negative, iar zăpada s-a așternut. De dimineață a fost ceață.

YouTube video

iarna și-a intrat în drepturi la bâlea lac - peisaj de basm

Meteorologii spun că vremea se schimbă din weekend în toată țara și că sunt așteptate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

„Sâmbătă și duminică vom observa o schimbare semnificativă, pentru că vremea se va răci mai ales în partea de vest, centru și nord a țării, unde vorbim de temperaturi maxime care nu vor mai depăși 9 grade Celsius, cu precipitații mai ales spre seară și parcursul nopții, chiar predominant sub formă de lapoviță și ninsoare și în zonele mai joase din partea de nord și centru a țării, iar la munte vor predomina ninsorile”, spune Elena Mateescu, directorul ANM, pentru Digi24.

Sursa foto: Facebook/Meteoplus

Ultima oră

Comentariul meu