misiune atipică la sibiu - pompierii au salvat o pisică blocată pe un acoperiș
Foto Arhivă

Pompierii sibieni au intervenit, în ultimele 24 de ore, la zeci de solicitări. Printre misiunile de luni se numără și salvarea unei pisici, care a rămas blocată pe un acoperiș.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns prompt, în ultimele 24 de ore , unui număr de peste 60 de solicitări venite pe numărul de urgență 112, acestea constituind cu precădere cazuri de natură medicală. De asemenea, au intervenit pentru salvarea unei pisici.

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 14:00, salvatorii din cadrul Secției de pompieri Mediaș au intervenit cu autospeciala de salvare și intervenție la înălțime, în municipiul Mediaș pentru salvarea unei pisici rămase blocate pe acoperișul unei case. Pisica a fost salvată în siguranță și predată proprietarei”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

De asemenea, echipaje de pompieri militari au intervenit pentru stingerea a trei incendii, în localitățile Ocna Sibiului , Cisnădie și municipiul Sibiu, str. Calea Gușteriței.

Ultima oră

Comentariul meu