mămică agresată în trafic la sibiu - „mi-au lovit mașina cu pumnii, au vrut să mă bată”
foto: arhivă

O tânără mămică a fost agresată, vineri, în trafic, de un individ care o acuza că a circulat prea încet. Bărbatul i-a blocat calea, s-a dat jos din mașină și a început să dea cu pumnii și picioarele în autoturismul ei, să o înjure și să încerce să o dea jos. Totul s-a întâmplat în timpul zilei, pe bulevardul Mihai Viteazul din Sibiu, sub ochii trecătorilor.

Vestul sălbatic pare că s-a mutat în urbea de pe Cibin. O femeie aproape că a fost bătută fiindcă nu a circulat pe placul altui participant la trafic. Scenele scandaloase s-au petrecut pe un bulevard circulat din Sibiu, sub ochii trecătorilor, dar mai ales în prezența fiicei sibiencei agresate, în vârstă de numai un an.

Sibiancă agresată – Motivul: a circulat „prea încet”

Roxana a povestit, pentru Ora de Sibiu, cum aproape că a luat bătaie de la un necunoscut, fiindcă nu a circulat așa cum și-ar fi dorit el.

„Vineri mă întorceam cu sora mea la mall. În mașină era și fetița mea în vârstă de un an, care dormea. Când mă întorceam spre casă, în sensul giratoriu de pe Rahovei, un bărbat a început să mă claxoneze, că de ce nu am plecat mai repede din sens. Pe Mihai Viteazul m-a claxonat iar. Eu am mers la limita legală, aveam copilul în mașină, nu pot să merg tare și să pun o frână bruscă… A stat în spatele meu, fără să păstreze distanța regulamentară. Fiindcă m-a presat, am frânat, nu cu intenție, ci din greșeală. El mă claxona insistent. Așa că l-am lăsat să mă depășească”, povestește Roxana.

S-a dat jos din mașină și a început să îi lovească autoturismul, să o înjure și să o forțeze să coboare

După ce a depășit-o, șoferul s-a dat jos din mașină, încercând să o facă și pe tânăra mămică să coboare. Acesta a blocat ușile, iar individul a început să-i lovească autoturismul cu pumnii și picioarele. Chiar și mama individului, care îl însoțea, a început să o înjure și a început să-i forțeze portierele.

„S-a dat jos din mașină și s-a pus în fața mea. I-am zis să se dea de pe carosabil, că vreau să-mi continui drumul. Apoi a venit la mine, la ușa mea, și a tras de mâner să mă scoată din mașină. Și mama lui a făcut acelai lucru. Au lovit mașina, au îndoit aripa. Fetița s-a trezit de la șoc, a început să plângă… A fost inimaginabil, felul în care trăgeau de mașină să mă dea jos. Noroc că am blocat ușile. Dacă mă dădeau jos, ce îmi făceau? Dacă mă băteau de față cu fiica mea? Și pentru ce? Că nu am plecat mai repede din giratoriu sau pentru că nu am condus cum voia el?”, mai spune Roxana, mămica agresată.

A intervenit Poliția

Un echipaj de poliție, aflat în zonă, a intervenit. Individul le-ar fi spus oamenilor legii că femeia vorbea la telefon, acesta fiind motivul pentru care a reacționat așa. Sibianca spune că nu e adevărat. „El le-a recunoscut polițiștilor ce a făcut, dar le-a zis că eu aș fi vorbit la telefon. Cum am spus și atuci – eu nu vorbesc la telefon, mai ales când am copila în mașină. Mai mult decât atât, am telefonul conectat la mașină, ceea ce înseamnă că nu îl ating niciodată când sună. Eram cu fiica mea în mașină, nu sunt iresposabilă să stau cu telefonul în mână și să risc să pățească ea ceva”, spune Roxana.

După incident, femeia a mers la secție pentru a depune o plângere. Camerele de supraveghere ale orașului au surprins întregul eveniment.

Ultima oră

Participă la discuție

10 Commentarii

  1. Nu se face așa ceva,normal! Nu știu cum circula femeia respectiva dar adevărul este că sunt toți morții la volan.Majoritatea dorm la volan și circula cu 30de km ….hai 40 ,in zilele bune.De aceea se fac cozi la giratorii și pe artele mari…..Offf.Nici cum nu ne este bine.

  2. Dacă Doamne ferește ar păți soția și fetița mea așa ceva în trafic, acel cocalar nu ar mai conduce o mașină toată viața lui.
    Dacă doamna respectivă ar fi vorbit la telefon se poate verifica lista apelurilor, dar dacă are telefonul conectat la mașină (la fel am și eu) nu este necesar să mai ți telefonul în mână să vorbești.
    Oamenii au devenit tot mai nesimțiți și mai grăbiți fără o justificare în traficul din România.
    Aceeași problemă o am și eu cu acei cocalari grăbiți prin trafic de fiecare dată când vin acasă în concediu (Sibiu).
    Locuiesc în Germania de 28 de ani, nu zic că aici se respectă limita de viteză cu punct și virgulă, se depășește cu maxim 10km/h peste limită, chiar și acasă la Sibiu mai merg 55-60 în loc de 50km/h dar majoritatea trec pe lângă mine cu cel puțin 80-100 km/h chiar dacă văd clar că în față la 200 de metri este un semafor roșu și multe mașini care așteaptă la semafor, nu ai neapărat mașini scumpe cocalarii care fac aceste gesturi, au impresia că dacă au dat toți banii care (nu) îi aveau sunt foarte zmardoi.
    Caz asemănător în Germania sa dat amendă 3000€ permisul suspendat pe un an, după această perioadă nu primești permisul până nu dai testul idiotului și asta mai poate dura cel puțin 6 luni, dacă ai noroc iar instanța nu poate obliga examinatorul să-ți de-a permisul mai repede.
    Sper ca justiția să facă dreptate.
    Mihai, Germania.

  3. E plina lumea de IDIOTI!
    Sper sa primească pedeapsa meritată și acesta!
    Ar trebui un virus care sa-i stârpească!

  4. Nu contează de unde esti,conteaza sa fi OM. E plina lumea de IDIOTI. Din pacate,tot mai mulți….

  5. Oare chiar nu vorbea la telefon? Invariabil, când văd o mașină că merge încet, la volan este o pipiță cu telefonul la ureche. De altfel…și bărbați, câți vrei..

  6. E plină Rahovei și M.V de cocalarii întorși din diaspora care in lipsa de activitate se dau cu mașina pentru simplul amuzament de a agasa oameni pe strada !

  7. Nu pot sa cred ce se intampla in zilele noastre. Atata salbaticie si lipsa de umanitate.
    Sper ca individului sa i se faca dosar penal si sa primeasca pedeapsa maxima. Nu ar trebui sa traim cu frica ca cineva se enerveaza pe noi in trafic si in orice moment ne putem alege cu o mama de bataie. Asa ceva este inacceptabil si trebuie pedepsit aspru, sa inteleaga toti ca un comportament atat de mizer nu se va tolera. Femeia aceasta si copila ei au ramas cu traume! Mereu va avea frica asta de acum incolo, sau cel putin o perioada. Imi pare sincer rau pentru ea si daca citeste comentariul meu ii transmit sa fie puternica si sa mearga cat de departe trebuie cu plangerea. Si sa nu isi lase viata influentata de o persoana inadecvata.

  8. Foarte bine ca a depus plangere si ca incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere. S-a umplut orasul de pastravii veniti pe Olt in sus si de toti bronzatii din satele din jur!