klaus iohannis - ’’la sibiu lucrurile s-au mișcat prea încet. a fost nevoie de un impuls venit de la centru’’

Klaus Iohannis a vorbit marți seara, în cadrul unei conferințe de presă, despre situația infectărilor cu coronavirus de la Sibiu și faptul că județul este pe primul loc în țară la rata de infectare la mia de locuitori. Președintele a spus că speră că după perioada de carantină să scadă numărul persoanelor care se infectează.

”Cred că la Sibiu lucrurile s-au mișcat prea încet și din păcate a fost nevoie de un impuls venit de la centru pentru a accelera un pic decizia de carantinare, situație care este extrem de neplăcută pentru orice sibian. Eu sper și cum îi cunosc pe sibieni, cred că vor respecta aceste norme, în așa fel încât Sibiul să nu mai fie în topul infectărilor din România și după perioada de carantină să revină fără să performeze cu recorduri negative.
Din câte am văzut în media, persoane cu putere de decizie au fost fie eliberate din functie, fie au renunțat la funcție și cu siguranță se vor găsi alții care lucrează mai concret, mai apăsat și mai eficient.”

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Daca decidentii au ajuns la nivelul la care „spera” atunci stim ce inseamna asta: suntem pe cont propriu, statul a devenit o capcana pentru omul de rand.
    Pe cand geaca rosie si demisia guvernului?