update foto: șoferi răniți într-un accident între avrig și mârșa - cel vinovat nu avea permis

Un accident rutier a avut loc, luni seară, între Avrig și Mârșa. Două mașini au fost implicate în evenimentul rutier, iar ambii șoferi au fost răniți.

UPDATE

Conducătorul auto care a produs accidentul rutier se afla si sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat.

“In cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală care are ca obiect savârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv vătămare corporală din culpă.”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

UPDATE

Din primele cercetari a rezultat faptul ca șoferul care circula înspre Mârșa, în vârstă de 37 de ani, din Avrig, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 72 de ani, tot din Avrig.

„Cel care ar fi produs accidentul nu deține permis de conducere. Cercetările continuă”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Știrea inițială

update foto: șoferi răniți într-un accident între avrig și mârșa - cel vinovat nu avea permis

Din primele informații transmise de polițiștii sibiene, cei doi șoferi circulau din direcții opuse. În urma impactului, mașinile au fost grav avariate, iar conducătorii auto sunt răniți.

„DJ 105G, între Avrig și Mârșa, coliziune între două autoturisme care circulau din direcție opusă. Ambii conducători auto primesc îngrijiri medicale la fața locului”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. update foto: șoferi răniți într-un accident între avrig și mârșa - cel vinovat nu avea permis update foto: șoferi răniți într-un accident între avrig și mârșa - cel vinovat nu avea permis

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare.

„S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane de sex masculin, implicate conștiente care au fost transportate la UPU Sibiu. Un bărbat de aproximativ 37 de ani cu traumatism cranio-celebral și un bărbat de aproximativ 72 de ani cu traumatism toracic au fost transportați la UPU Sibiu”, spune Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. update foto: șoferi răniți într-un accident între avrig și mârșa - cel vinovat nu avea permis

Traficul este blocat total.

Ultima oră

Comentariul meu