video foto: haos la ieșirea din sibiu spre mediaș - coloană kilometrică - toți șoferii verificați de poliție

Trafic infernal la ieșirea din Sibiu către Mediaș. Zeci de mașini stau bară la bară. S-a format o coloană kilometrică, iar asta din cauza că, la această oră, toți șoferii și pasagerii sunt verificați de polițiștii sibieni.

YouTube video

video foto: haos la ieșirea din sibiu spre mediaș - coloană kilometrică - toți șoferii verificați de poliție video foto: haos la ieșirea din sibiu spre mediaș - coloană kilometrică - toți șoferii verificați de poliție

Se circulă bară la bară la ieșirea din Sibiu către Mediaș. Polițiștii verifică toți șoferii și toți pasagerii din mașinile care ies și intră în municipiu. Sunt luate la control declarațiile pe proprie răspundere.

DESCARCĂ DE AICI DECLARAȚIA PE PROPRIE RĂSPUNDERE

Din acest motiv, s-a format deja o coloană ce se întinde pe o rază de doi kilometri. Mașinile stau bară la bară de la sensul giratoriu din Terezian și până în zona Hornbach. video foto: haos la ieșirea din sibiu spre mediaș - coloană kilometrică - toți șoferii verificați de poliție video foto: haos la ieșirea din sibiu spre mediaș - coloană kilometrică - toți șoferii verificați de poliție

Dacă în dimineața zilei de luni s-a circulat lejer, fără să fie foarte multe mașini pe străzi, în jurul orei 16,00, situația a stat diferit, mai ales în zona căilor de ieșire din municipiul Sibiu. Și pe DN1, la Șelimbăr, în zona Extaz se circulă greu.

În prima zi de carantină, ieșirile și intrările în oraș sunt „păzite” de filtre ale poliției, iar șoferii sunt întrebați unde pleacă sau cu ce treabă vin la Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu