clarificări importante - ce documente trebuie să aibă la ele persoanele care merg la aeroport în sibiu
FOTO: arhivă

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a avut o nouă ședință, luni, în care s-au făcut clarificări importante în ceea ce privește carantina la Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu.

„Astăzi, 16 noiembrie a.c. a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia s-a prezentat Planul de acțiune integrat pentru asigurarea măsurilor specifice pe timpul instituirii carantinei asupra Municipiului Sibiu (cu includerea localității Șelimbăr și cartierul Arhitecților-Cisnădie), Orașului Cisnădie și Orașului Tălmaciu”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În cadrul ședinței s-au dat lămuriri în ceea ce privește deplasarea persoanelor la Aeroportul Internațional Sibiu. Cei care trebuie să ajungă acolo, pot prezenta biletul de avion atunci când sunt opriți de polițiști.

„Deplasarea persoanelor către Aeroportul Internațional Sibiu se poate face în baza biletului de avion ca document justificativ, precum și declarația pe propria răspundere pentru persoanele care transportă călătorii la aeroport”, explică Andreea Ștefan.

Ultima oră

Comentariul meu