cazierele nu se mai eliberează la cisnădie și tălmaciu în perioada carantinei

Activitatea de eliberare a certificatelor de cazier judiciar a fost suspendată la Cisnădie și Tălmaciu, ca urmare a impunerii carantinei în aceste două orașe. Cei care au nevoie urgent de cazier, trebuie să meargă la ghișeul din Sibiu.

În contextul măsurilor adoptate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu COVID 19, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu s-a luat măsura suspendării activității de eliberare a certificatelor de cazier judiciar la nivelul Poliției Orașului Cisnădie si Poliției Orașului Tălmaciu.

La ghișeul din sediul I.P.J. Sibiu, eliberarea certificatelor de cazier judiciar se va efectua conform programului afişat pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, doar pentru motive temeinic fundamentate ce urmează a fi menționate pe cerere.

În perioada imediat următoare, vor funcționa, conform programului normal, ghișeele polițiilor orășenești din Miercurea Sibiului, Agnita, Dumbrăveni și Avrig.

„Vă rugăm ca, în cazul cererilor pentru care nu se justifică urgenţa ridicării documentului, prezentarea la ghișeul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar să se realizeze numai după ridicarea interdicţiilor instituite. Facem apel la cetățeni să dea dovadă de înțelegere, responsabilitate și să respecte cu strictețe măsurile impuse. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, se arată pe pagina de Facebook Poliția Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu