tânăr în comă după ce a căzut de pe motocicletă - nu avea permis
foto: arhivă

Un tânăr care se plimba cu motocicleta prin localitatea Glămboaca este în comă după ce a s-a izbit de un stâlp. Se pare că bărbatul nu avea permis de conducere.

Tânărul, în vârstă de 18 ani, s-a urcat pe o motocicletă, chiar dacă nu avea permis de conducere, și a plecat la plimbare. S-a izbit de un stâlp, iar acum este în stare de inconștiență.

„În localitatea Glămboaca, un tânăr în varsta de 18 ani, din aceeasi localitate, în timp ce conducea o motocicletă, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp. Tânărul va fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Nu detine permis de conducere, iar motocicleta este neinmatriculata / neinregistrata. Politistii rutieri fac cercetari in vederea stabilirii tuturor circumstantelor producerii accidentului”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Medicii veniți la fața locului i-au acordat primul ajutor.

„ISU Sibiu intervine în localitatea Glămboaca cu o ambulanță SMURD de prim-ajutor și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, pentru acordarea primului ajutor calificat unui tânăr, în vârstă de 18 ani, care a căzut de pe motocicletă.

Băiatul a fost găsit în stare de inconștientă de către paramedici, primește asistență medicală și este transportat la spital de către ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă”, spune Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu