sibiancă cu tupeu - a ieșit cu mașina la plimbare fără permis
foto: arhivă

O sibiancă a fost prinsă la volan, aproape de miezul nopții, în Sibiu. A fost oprită de polițiști pentru a verifica dacă respectă măsurile privind deplasarea. Oamenii legii au descoperit însă că nu avea permis de conducere, iar cel care i-a încredințat mașina o însoțea.

Sibianca are 31 de ani și nu s-a sfiit să se urce la volan, chiar dacă nu avea permis de conducere.

„La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 23,40, în municipiul Sibiu, în cadrul acțiunilor de verificarea a respectării măsurilor privind deplasarea, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Dumbrăvii de către o sibiancă în vârstă de 31 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că femeia nu deține dreptul de a conduce. Aceasta era însoțită de către proprietarul mașinii, un sibian în vârstă de 27 de ani, care cunoștea faptul că cea aflată la volan nu deține permis de conducere.

În cauză, pe numele femeii s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, iar cel care o însoțea este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de încredințare.

 

Ultima oră

Comentariul meu