VIDEO: Reality Show-ul Geanny Tattoo – Despre tatuaje cu vloggerița Andreea Teodorescu

Majoritatea tinerilor au auzit de Geanny Tattoo, iar vestea că fac treabă bună la salon s-a dus în toată țara. Tattoo artiștii din Sibiu sunt atât de talentați încât, de vreo doi ani, duc creația la un alt nivel. Vin în atenția internauților cu singurul Reality Show din România, filmat chiar în salon, locul unde clienții își spun și își scriu poveștile.

Reality Show-ul filmat la Geanny Tattoo s-a născut din dorința de a educa românii. Din cauza anumitor stereotipuri și preconcepții, oamenii tatuați sunt desconsiderați ori judecați greșit. Este foarte ușor să pui o etichetă pe un om, fără să îi cunoști povestea mai întâi. Geanny ne demonstrează, prin videoclipurile de pe YouTube, că aparențele pot fi înșelătoare. În salonul lui nu calcă „copii rebeli” sau „infractori”. Aici vin să se tatueze medici, polițiști, directori de firme, educatori. Oameni cu profesii la care nu te-ai fi așteptat niciodată, așa-i?

În videoclipurile publicate pe canalul de YouTube sunt spuse poveștile oamenilor care vin să se tatueze. Totodată, cu ajutorul acestor clipuri, viitorii clienți își pot face o idee despre cum este atmosfera în salon. Chiar dacă îți plac tatuajele, dar nu intenționezi să îți faci unul, ești binevenit să le vizionezi, căci poți afla informații noi.

Vloggerița Andreea Teodorescu a venit la tatuat

Un episod al Reality Show-ului o prezintă pe vloggerița sibiancă Andreea Teodorescu, care este o voce puternică a generației sale. Și-a făcut primele tatuaje la vârsta de 19 ani, la Geanny Tattoo, și a vorbit cu tatuatorii despre ce înseamnă această nouă experiență. „Vreau să-mi fac câte se poate. Am două idei în cap pentru următoarele”, spune Andreea. VIDEO: Reality Show-ul Geanny Tattoo – Despre tatuaje cu vloggerița Andreea Teodorescu

În acest episod aflați și cum trebuie îngrijit un tatuaj și cât durează procesul de vindecare. Iar pe lângă tatuaje, băieții de la Geanny au vorbit și despre piercing-uri.

YouTube video

„Ideea de a colabora cu Andreea a venit după ce m-am gândit că ar fi interesant să avem un invitat mai tânăr. Am văzut că avem un vlogger cunoscut în Sibiu și am căutat-o pe Instagram. A fost foarte fain, e o generație diferită, faină, care savurează mai mult viața. Tatuajul ei e puțin mai diferit pentru că nu e ca orice scris – e un scris colorat cu roșu, iar la astea de multe ori e o problemă, căci nu poți să faci un scris fără o bază, fiindcă are tendința de a dispărea în timp dacă nu ai grijă de el”, spune Geanny.

Pentru a fi la curent cu activitatea celor de la Geanny Tattoo abonați-vă la canalul de YouTube. Lucrările tattoo artiștilor le găsiți pe Facebook, dar și pe Instagram.

„Îmi place să cred că educăm oamenii pentru a veni mai pregătiți la tatuat. Pe lângă cei care se tatuează, avem oameni care pur și simplu ne urmăresc din curiozitate, chiar dacă nu intenționează să își facă un tatuaj. Este o comunitate în care avem de învățat ceva unii de la alții. Ideea show-ului este aceea de a informa și educa”, spune Geanny.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică