Raluca Turcan ”Aștept demisia managerului Spitalului Județean din Sibiu”

Raluca Turcan a anunțat vineri, la Sibiu, că așteaptă demisia managerului Spitalului Județean, Liliana Coldea. Vicepremierul a făcut această declarație după ce subprefectul Rareș Macrea a fost demis joi seara, iar vineri șeful DSP Sibiu și-a depus și el demisia.

”Măsurile în privința funcționării instituțiilor din județul Sibiu au plecat de la revocarea din funcție a subprefectului județului Sibiu care a fost la comandă în ultimele două săptămâni, timp în care se puteau aplica măsurile cu mai multă eficiență și ar fi trebuit să apară deja rezultate. Am primit demisia directorului DSP și aștept demisia managerului spitalului județean tocmai pentru că dorim să îndreptăm situația din județul Sibiu. nu există nicio îngăduință atunci când vine vorba despre funcționarea acestor instituții și salvarea vieții oamenilor”, a declarat Raluca Turcan.

Raed Arafat a afirmat că cel mai probabil, la Sibiu, s-a ajuns în această situație și din cauza lipsei de coordonare între instituțiile care ar fi trebuit să comunice pentru rezolvarea situației epidemiologice. ”Lipsa comunicării și unele aspecte care trebuiau rezolvate între ei au fost o parte a problemei. Cred că lumea a înțeles în al 12-lea ceas că trebuie să facă ceva și cred că acum s-a înțeles și așteptăm și vom monitoriza situația. Dacă ceva nu este ok vom lua măsuri ca totul să fie ok. Oamenii așteaptă ceva de la aceste instituții, de la fiecare persoană în parte, nu e loc nici pentru orgolii sau supărări. Avem un singur țel, să rezolvăm problema și reducerea impactului, restul le rezolvăm după”, a spus Raed Arafat.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Este o incompetenta !! Vezi antecedentele ei de sef, am 67 de ani si imi este rusine ca asaa p persoana a ajuns in situatia cu care ne confruntam sa mai si jigneasca medici !! Sa o dea cineva jos !!!

  2. Atepti degeaba,O analfabeta functionala nu stie pe ce lume traieste.Ar trebuii sa plece impreuna cu cea care a puso acolo..Duamna Campean (jurista fara cariera si totusi membru de baza PNL)