noul program de funcționare al mall-ului promenada sibiu - magazinele se deschid mai devreme
foto: arhivă

Din cauza restricțiilor impuse de autoritățile sibiene, pentru o perioadă de două săptămâni, programul de funcționare al mall-ului Promenada Sibiu se modifică. Toate magazinele se deschid mai devreme și se închid mai repede, excepție făcând cele alimentare și farmaciile.

Astfel, potrivit noilor măsuri, mall-ul Promenada Sibiu este închis în următoarele trei weekend-uri, iar în timpul săptămânii funcționează după un program modificat.

Potrivit unei notificări transmise chiriașilor din centrul comercial, magazinele se vor deschide la ora 08,00 și se vor închide la ora 20,00.

„În contextul actual, reprezentanții NEPI Rockcastle se alătură demersului autorităților de a identifica și implementa soluții suplimentare care pot preveni răspândirea virusului COVID-19. Astfel, toate magazinele și terasele din Centrul Comercial, cu excepția farmaciilor și a magazinelor agroalimentare și cele care vând materiale esențiale, precum alimente pentru animale, vor fi închise în următoarele weekend-uri: 14-15 noiembrie 2020, 21-22 noiembrie 2020 și 28-29 noiembrie 2020”, se arată în notificare.    noul program de funcționare al mall-ului promenada sibiu - magazinele se deschid mai devreme

Reprezentanții NEPI Rockcastle spun că nu a fost publicată până la acest moment lista magazinelor care au voie să funcționeze în timpul zilelor de sâmbătă și duminică, astfel că vor reveni către magazinele a căror activitate e permisă în weekend.

„Începând de luni, 16 noiembrie 2020 și până la o viitoare comunicare, programul de funcționare a Centrului Comercial va fi următorul: LUNI – VINERI: orar 08,00 – 20,00.

NEPI Rockcastle pune pe primul loc siguranța clienților și angajaților, iar această măsură suplimentară a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea virusului COVID-19”, se mai arată în notificare.

Ultima oră

Comentariul meu