lista completă a restricțiilor din carantină la sibiu, șelimbăr, cisnădie și tălmaciu - țineți cont de ele

Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu intră, începând de luni, 16 noiembrie, în carantină. Autoritățile au hotărât care sunt restricțiile care se aplică și ce măsuri trebuie să respecte sibienii pentru o perioadă de 14 zile.

În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), în prezența sefului DSU, Raed Arafat, și a vicepremierului Raluca Turcan, s-au aprobat trei hotărâri care vizează carantina zonală a Municipiului Sibiu, localitatea Șelimbăr și cartierul Arhitecților (Cisnădie), precum și a Orașului Tălmaciu, și a Orașului Cisnădie, pentru o perioadă de 14 zile.

DESCARCĂ DE AICI DECLARȚIA PE PROPRIE RĂSPUNDERE

Circulația și staționarea în spațiile publice a persoanelor este interzisă, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

CITEȘTE ȘI: Carantină și nu prea la Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu 

Hotărârea valabilă în Sibiu, Șelimbăr și Cartierul Arhitecților

„Se solicită Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției emiterea Ordinului Comandantului Acțiunii pentru instituirea măsurii de carantină zonală, începând cu data de 16.11.2020 ora 05:00, pentru o perioadă de 14 zile, pentru municipiul Sibiu localitatea Șelimbăr și cartierul Arhitecților (Cisnădie), județul Sibiu”, se arată în hotărâre. Aceasta conține toate restricțiile și poate fi consultată mai jos:

[better-wp-embedder width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”371580″ /]

Hotărârea valabilă în Cisnădie, începând din 16.11.2020

„Se solicită Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției emiterea Ordinului Comandantului Acțiunii pentru instituirea măsurii de carantină zonală, începând cu data de 16.11.2020 ora 05:00, pentru o perioadă de 14 zile, pentru orașul Cisnădie, județul Sibiu, cu excepția Cartierului Arhitecților”, se arată în hotărâre.

Restricțiile din hotărâre trebuie respectate în orașul Cisnădie. În ceea ce privește Cartierul Arhitecților, autoritățile au decis ca locuitorii de acolo să respecte prevederile hotărârii valabile în municipiul Sibiu.

Măsurile din carantină pot fi consultate mai jos:

[better-wp-embedder width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”371582″ /]

Lista restricțiilor ce trebuie respectate în Tălmaciu

„Se solicită Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției emiterea Ordinului Comandantului Acțiunii pentru instituirea măsurii de carantină zonală, începând cu data de 16.11.2020 ora 05:00, pentru o perioadă de 14 zile, pentru orașul Tălmaciu, județul Sibiu”, se arată în hotărâre.

Măsurile restrictive pot fi consultate în hotărârea de mai jos:

[better-wp-embedder width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”371581″ /]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii