carantină la sibiu - așa arată declarația pe propria răspundere
FOTO: arhivă

Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu intră, începând de luni, în carantină. Circulația este restricționată și pe timpul zilei, astfel că pentru a ne deplasa avem nevoie de o declarație pe propria răspundere.

Declarația pe propria răspundere, propusă de autorități, poate fi descărca de mai jos:

[better-wp-embedder width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”371575″ /]

Vă reamintim că autoritățile locale au decis, vineri, în prezența șefului Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, și a vicepremierului Raluca Turcan, ca Sibiul, Șelimbărul, Cisnădia și Tălmaciul să intre în carantină, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de luni. Pentru a ieși din case, sibienii au nevoie de o declarație pe propria răspundere, în care trebuie să menționeze motivul deplasării.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. O mare tîmpenie scornita de functionarii din birouri, care iau măsuri de dragul de a lua, ori de a nu si pierde scaunul cald, cu filtrele de la căile de acces în mun. Sibiu. Nu se poate asa ceva, sa stai o ora sau mai mult pt a trece de filtru ca sa ajungi la serviciu ori sa te întorci la copiii care sunt acasa singuri cu scoala online . Oare credeti domnilor miniștrii sau prefect ca virusul poate fi oprit la porțile Sibiului daca ai asupra sa o simplă hârtie? Sau credeti ca cele câteva echipaje mixte si asa insuficiente au timp să verifice intr adevăr daca motivul scris este si real ? Se uita săracii daca foaia este completată si daca datele corespund cu cele din buletin si liber. Este o risipă de personal si o bătaie de joc la adresa celorlalți participanți la trafic. Verificarea trebuia făcută prin sondaj si amendați cei care nu justifica motivul !