video foto - cine este alex bodi și din ce a făcut avere - colecție impresionantă de mașini de lux

Alex Bodi a devenit un personaj cunoscut după relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu, cu care a fost chiar și căsătorit. De atunci a intrat în atenția opiniei publice, dar și datorită faptului că a afișat mereu opulența în care trăiește- o vilă impresionantă în Voluntari, mai multe mașini de sute de mii de euro bucata, călătorii cu avioane particulare, petreceri la Monte Carlo.

UPDATE 13.11.2020 Interlopii sibieni Adrian Tîmplaru și Alex Bodi arestați preventiv joi noapte

Alex Bodi s-a născut în Mediaș, iar la 18 ani a plecat în Spania. Conform libertatea.ro, acolo a jucat fotbal și a fost lucrător în construcții. Toată averea pe care o agonisise a fost investit-o într-un club din Spania, însă a intrat într-o afacere ilegală, vindea aur cu acte false și a pierdut tot. Bodi a început să vândă mașini, iar de atunci a început să investească constant și veniturile i-au crescut.video foto - cine este alex bodi și din ce a făcut avere - colecție impresionantă de mașini de lux

Despre cum a pierdut toți banii, Bodi a povestit într-un interviu.

https://www.youtube.com/watch?v=rWmMhZh7NQk&feature=emb_logo&fbclid=IwAR04etjmqBBZWoRSDUDecWiiQkwjg9fVjoeeCNrFrW6RJzggDjyTZAuNJsA&ab_channel=AntenaStars

În perioada anilor 2010, Alex Bodi a avut o iubită în Spania, pe nume Raluca, din care a rezultat o fetiță, pe nume Chaqueline, care locuiește cu mama ei în Madrid. Bodi și Raluca s-au despărțit când afaceristul a trecut prin impasul financiar care l-a lăsat cu datorii imense. Bodi s-a căsătorit apoi cu Iulia, o tânără care locuiește în Germania, Ei au fost căsătoriți din decembrie 2014 până în 2018, atunci când omul de afaceri a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu. Din această căsătorie, Alex Bodi are o fiică pe nume Selena.

video foto - cine este alex bodi și din ce a făcut avere - colecție impresionantă de mașini de lux

Alex Bodi a început să cocheteze cu televiziunile și a acordat din ce în ce mai multe interviuri în care a povestit despre copilăria sa, dar și cum a făcut bani.

YouTube video

Milioane de euro avere

Investițiile sale recente, inclusiv în domeniul financiar indică o stabilitate financiară pentru fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Chiar dacă și-a extins domeniul de afaceri, Alex Bodi nu a renunțat la comerțul cu mașini. De altfel, omul de afaceri este posesorul unor modele rare.

Bărbatul și-a luat de curând un SUV Lamborghini Urus cu motor V8 twin-turbo. De asemenea, Alex Bodi mai deține Lamborghini Aventador SV, acesta fiind unul dintre cele 500 de exemplare construite de producatorul italian.

Mai mult, Alex Bodi și-a achiziționat și un model Ferrari Pista 488, ce are ca pret de pornire de 400.000 de euro. De asemenea, Bodi mai este deținătorul unui Rolls-Royce Wraith, al unui Mercedes-Maybachl și are un Mercedes-AMG, plus un Bugatti Chiron, scrie impact.ro.

Și, cum este de bănuit de ceva timp în media, Alex Bodi ar mai deține și un avion privat, scrie cancan.ro

video foto - cine este alex bodi și din ce a făcut avere - colecție impresionantă de mașini de lux

Conform libertatea.ro, Alex Bodi este mâna dreaptă a şefului său, un milionar originar din Croaţia care deţine mai multe mine de aur în Africa. Alex Bodi face parte dintr-o companie cu sediul la Stuttgart, poartă numele de Karatbars, specializată în vânzarea de aur. Cei care cumpără de la Karatbars intră apoi într-un sistem piramidal, fiind răsplătiţi cu puncte în funcţie de aurul pe care îl vând mai departe.

https://www.youtube.com/watch?v=URYSvMOTnwA&ab_channel=DESPRE

În toate aceste interviuri, evident, Alex Bodi nu a vorbit despre afacerile sale ilegale, scoase la iveală de procurori, afaceri care într-un final au dus la implicarea sa într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane și cămătărie. Procurorii spun că în această structură este mâna dreaptă a lui Adrian Tâmplaru, fostul locotenent al temutului Ioan Clămparu. Rețeaua condusă de cei doi a a racolat tinere din medii sărace ale țării, pe care le-au obligat să se prostitueze în favoarea lor. Fetele erau bătute, violate și chiar vândute unor alți proxeneți.

CITEȘTE AICI DESPRE CUM ACȚIONA REȚEAUA

video foto - cine este alex bodi și din ce a făcut avere - colecție impresionantă de mașini de lux
Una din mașinile de lux ale lui Alex Bodi este înmatriculată în Sibiu

Alex Bodi a fost ridicat de anchetatori miercuri dimineața, din vila sa din Voluntari. Seara a primit din partea procurorilor mandat de reținere pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

YouTube video

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Ba da ma a jucat la Pistea.am first cu el la antrenamente. juca f bine era mult peste mine care eram total inapt. Incredibil unde a ajuns omu asta

  2. Alex Bodi nu a jucat fotbal, ci tatăl său pentru ca și eu sunt fost jucător de fotbal și am jucat cu tatăl sau, care era de generație mai mare decât mine !