Iohannis a convocat o ședință cu prefecții - Se discută și despre carantinarea Sibiului

Președintele Klaus Iohannis a convocat o videoconferință, la care vor participa și prefecții, pe tema gestionării epidemiei de coronavirus. Ținând cont de situația epidemiologică de la nivelul județului Sibiu și de inundația de cazuri noi de coronavirus, în cadrul ședinței se va discuta și despre măsurile care pot reduce răspândirea virusului, cum ar fi carantinarea județului sau a celor mai afectate localități.

Potrivit unui comunicat transmis de Administrația prezidențială, videoconferința va avea loc joi, 12 noiembrie a.c., ora 13:00, la Palatul Cotroceni, scrie Digi24.

Vor mai lua parte Prim-ministrul României, ministrul Afacerilor Interne, ministrul Sănătății și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 12 noiembrie a.c., ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o videoconferință cu prefecții pe tema gestionării epidemiei de COVID-19, alături de Prim-ministrul României, Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, arată un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Sursa: Digi 24

Ultima oră

Comentariul meu