dragoste cu năbădăi - cum și-au găsit niște părinți din sibiu copila în curte la iubit în olt

Andrada Maria Ghinga, copila în vârstă de 13 ani, care a fugit acasă luni după amiază, a fost găsită. Părinții au căutat-o cu disperare și au primit ajutor și de la polițiști. Minora se afla în casa iubitului, la peste 200 de kilometri depărtare de casă.

Copila în vârstă de numai 13 ani a fost căutată timp de trei zile de părinții. În tot acest timp, ea se afla acasă la iubitul ei, în localitatea Radomirești, județul Olt. „În cursul zilei de 11 noiembrie, minora Ghinga Andrada Maria a fost depistată pe raza localității Radomirești, din jud. Olt. Aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost încredințată familiei”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, nu este prima dată când copila fuge de acasă și merge la iubit. Se pare că, inițial, polițiștii din Olt ar fi mers la locuința băiatului în cauză pentru a verifica dacă fata e acolo, dar acesta i-a mințit spunându-le că nu a venit la el. După un timp, oamenii legii au revenit la tânăr acasă, dar de această dată cu familia fetei din Sibiu. Au văzut-o în curtea casei și au luat-o înapoi acasă.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Deoarece Statul cheltuie niste bani pt indentificarea acestor (plecate) cred ca banii ar trebui recuperati de la familie, deoarece adolescntele nu au “discernamint”, doar sa plece de acasa la iubiti