Cele mai tari reduceri de Black Friday - Unde găsim cele mai ieftine gadgeturi
Sursa: popsci.ro

A mai rămas doar o zi până se va da start mega reducerilor de Black Friday. Cu siguranță, mulți dintre voi au așteptat acest moment pentru a face o achiziție mai costisitoare, cum ar fi telefon mobil, un smart watch sau un laptop.

Daca îți dorești să te menții conform tendințelor și să-ți achiziționezi gadgeturi performante care-ți vor folosi la școală, job sau chiar și în viața de zi cu zi, atunci merită să profiți de recucerile din acest weekend. Discounturi semnificative la gadgeturi au anunțat toți marii retaileri români, așa că este momentul să adaugi în coșul de cumpărături produsele preferate. Reducerile vor fi colosale!

Magazinul Altex oferă reduceri masive la telefoane, tablete și laptopuri

Fie că ești în căutarea unui smartphone performant, a unei tablete sau a unui laptop, la Altex găsești reduceri bune de la cele mai populare branduri: Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi și Lenovo. Reducerile variază între 5% și 40%. Vezi oferta competă și alege produsul dorit AICI

Și la eMAG găsiți o gamă largă de produse, la prețuri bune

În topul preferințelor românilor, se află gadgeturile portabile lansate de Apple, de la smart watch-uri la brățari smart de fitness și alte accesorii multifuncționale. Sunt la mare căutare și sistemele audio wireless, din gama dispozitivelor interconectabile fără fir, care au prins un mare avânt pe piață in ultimii ani. La eMAG găsești reduceri de până la 25% la gadgeturi, telefoane, tablete și laptopuri. Vezi toate ofertele AICI.

Media Galaxy vine cu oferte avantajoase la televizoare

Cele mai râvnite televizoare de Black Friday le găsiți aici, cu reduceri pe măsură. Acum nu vă mai împiedică nimic să transformați sufrageria într-un veritabil cinematograf. La Media Galaxy găsiți cele mai performante televizoare cu reduceri de până la 1.300 de lei. Vezi ofertele AICI.

Tablete la super-preț pe Cel.ro

Cel mai așteptat eveniment de promoții din an, Black Friday, poate fi denumit și raiul pasionaților de tehnologie, căci aceasta este categoria de produse cea mai “vânată” de cumpărători. Pe cel.ro găsiți reduceri nemaivăzute la tablete marca Samsung, Allview și Vonino, cu reduceri care se simt. Vezi oferta completă AICI

Ultima oră

Comentariul meu