Black Friday - Unde găsești cele mai bune oferte la electrocasnice
Sursa: wall-street.ro

Se apropie unul dintre cele mai așteptate weekend-uri de toamnă. Este vorba despre Black Friday, care vine cu o grămadă de reduceri pentru toți iubitorii de shopping.

Produsele electrocasnice ne fac viața mai ușoară și ne aduc un plus de confort. Fie că doriți să achiziționați aparatură de bucătărie, să schimbați aspiratorul învechit, să luați o nouă stație de călcat sau poate că demult visați la un aparat de cafea performant, cu siguranță un discount va fi binevenit. Este momentul perfect să-ți cumperi tot ce visai, la un preț mai avantajos.

Pentru a veni în ajutor, am selectat o listă de magazine care oferă cele mai bune oferte de Black Friday la electrocasnice mici și mari.

eMAG vine cu oferte de nerefuzat

Profitați de ofertele avantajoase pentru aparate frigorifice, mașini de spălat vase, aparate de aer condiționat, mașini de spălat rufe, roboți de bucătărie, aragazuri și cuptoare. Vezi ofertele și alege ce îți place AICI.

Reduceri serioase și la Flanco

Flanco oferă cele mai tari reduceri la electrocasnicele mici și mari marca BOSCH. Aici găsiți mașini de spălat rufe, frigidere, aragazuri sau cuptoare cu microunde de calitate înaltă la prețuri reduse cu până la 30%. Nu rata ofertele la electrocasnice de la evoMAG, Elefant, Sensodays sau ITGalaxy.

Reducerile la electrocasnice sunt in topul căutărilor, fie că este vorba de achiziții noi sau de înlocuirea unei piese mai vechi, acesta este momentul propice de investiție în utilarea completă a casei. Consultă ofertele și alege ce ți se potrivește cel mai mult.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu