black friday la optyu – reduceri la ochelari de soare, rame și lentile

OptyU, magazinele cu cele mai bune și la modă produse din gama ”optică”, se aliniază zilei de Black Friday. În cele două locații, din mall-urile sibiene, veți găsi toate produsele la mega reducere. Și nu doar o zi, ci trei, de vineri până duminică.

Black Friday X3

OptyU le-a pregătit sibienilor o ofertă super tare. De Black Friday în cele două magazine, din mall-ul din Sibiu și cel din Șelimbăr, vor fi reduceri de până la 50% la ochelarii de soare și ramele pentru ochelarii de vedere și de 25% la lentile.

Nu intrați în panică dacă nu veți ajunge la cumpărături vineri, pentru că la OptyU oferta se întinde pe trei zile. Reducerile vor fi valabile vineri, sâmbătă și duminică.

black friday la optyu – reduceri la ochelari de soare, rame și lentile

Doar trebuie să fiți atenți la programul magazinelor, pentru că acesta s-a modificat, în concordanță cu măsurile impuse la nivel național. Astfel, magazinul OptyU din mall-ul de la gară va fi deschis între orele 10- 21, iar cel din mall-ul din Șelimbăr între 9- 21.

Reprezentanții OptyU vă reamintesc că iau toate măsurile de protecție împotriva răspândirii coronavirusului, așa că la ei cumpărăturile se fac în cel mai sigur mod.

Și nu sunt de ratat aceste zile cu reduceri, pentru că aveți posibilitatea să vă cumpărați niște accesorii cool, la prețuri mici.

Ultima oră

Comentariul meu