ajofm sibiu primește actele doar on-line. nu se mai pot depune la sediul agenției

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu suspendă temporar activitatea cu publicul. Actele nu se vor mai putea depune fizic la sediul instituției, ci doar online.

Având în vedere restricțiile impuse de intrarea județului Sibiu în scenariul roșu din cauza pandemiei Covid-19, AJOFM Sibiu solicită tuturor beneficiarilor serviciilor oferite de către agenție (persoane fizice/juridice), transmiterea online a documentelor (dosare de șomaj, solicitare prime, cereri eliberare adeverințe, cereri de suspendare, de repunere în plată, situația locurilor de muncă vacante/ocupate, înștiințarea privind încadrarea în muncă, documentele justificative pentru subvenționarea locurilor de muncă) la următoarele adrese de e-mail: ajofm@sb.anofm.ro  sibiu@anofm.gov.ro

“Pentru orice alte informații vă rugăm să ne contactați la următoarele numere de telefon: 0269/210882 sau 0269/210567. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru de a proteja sănătatea dumneavoastră precum și a angajaților AJOFM Sibiu.”, transmit reprezentanții instituției.

Ultima oră

Comentariul meu