tribunalul și judecătoria sibiu, focare de coronavirus. zeci de angajați infectați

Cazurile de infectare cu coronavirus din Tribunalul și Judecătoria Sibiu au crescut după ce toți angajații au fost testați. Numărul persoanelor infectate a crescut de la 1, la 3, la 21, iar acum a ajuns la 35.

170 de persoane, adică toți angajații celor două instituții, au fost testate. În urma testelor 35 de persoane au rezultate pozitive. Dintre aceștia fac parte judecători, grefieri, grefieri arhivari, grefieri registratori, precum și personal din cadrul departamentului economico-financiar și administrativ.

”În vederea luării tuturor măsurilor necesare pentru buna desfășurare a activității celor două instanțe, în condiții de siguranță, procedura de lucru efectivă a compartimentelor cu publicul din cadrul Tribunalului și Judecătoriei Sibiu este stabilită prin decizii, ce se regăsesc publicate pe portalul instanțelor.
În aceasta perioadă, Tribunalul Sibiu și Judecătoria Sibiu depun eforturi în vederea luării tuturor măsurilor necesare pentru prevenirea răspândirii infecției cu SARS COV-2 în cadrul celor două instanțe, astfel încât activitatea de judecată să nu fıe afectată”, spune Cornelia Prundaru, purtător de cuvânt al Tribunalului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu