Sibieni găsiți morți în casă - Pompierii și polițiștii au spart ușile ca sa ajungă la ei

O femeie și un bărbat, ambii sibieni, au fost găsiți fără suflare în locuințe. Un medic de familie și o vecină au sesizat poliția, spunând că nu reușesc să dea de ei. 

Ușa apartamentului, spartă de pompieri

Pompierii sibieni au spart ușa unui apartament de pe bulevardul General Vasile Milea din Sibiu pentru a ajunge în locuința unei femei, despre care aveau suspiciunea că este decedată. Alarma a fost dată luni, în jurul orei 12.00, de medicul de familie al femeii care nu reușea să dea de ea.

Când pompierii au intrat în apartament, suspiciunea s-a adeverit. Femeia, în vârstă de 75 de ani, era decedată. Aceasta locuia singură și avea mai multe afecțiuni medicale. Polițiștii sibieni au declarat, pentru Ora de Sibiu, că nu există suspiciuni că decesul ar fi survenit în urma unei infracțiuni.

„La nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a început urmărirea penală in rem cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Găsit mort în casă. Avea 47 de ani

Totodată, cu o zi înainte, și anume duminică, în jurul orei 12.00, polițiștii au fost din nou sesizați cu privire la un posibil deces. O femeie a sunat la 112 pentru a anunța că vecinul ei ar fi decedat în locuință, în satul Florești, comuna Laslea. Oamenii legii au ajuns în casa sibianului și au descoperit că acesta era mort. Bărbatul avea 47 de ani.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Și în acest caz, polițiștii au început urmărirea penală in rem cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, nefiind suspiciuni cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică