Prima stație full service cu program non-stop din Avrig

Rețeaua națională OCTANO se extinde cu stația numărul 18. Noua stație de distribuție de carburanți este de-acum deschisă pentru public în județul Sibiu, la Avrig. Deschiderea stației din Avrig face parte din planul de investiție de aproximativ 10 milioane de euro demarat de grupul Bulrom Gas începând cu anul 2017.

În momentul de față sunt în construcție încă trei asemenea stații care urmează a fi finalizate înainte de sfârșitul anului, iar anul viitor extinderea rețelei va continua cu încă zece locații.

Îi invităm atât pe locuitorii din zonă, cât și pe cei care tranzitează zona, să ne viziteze și să beneficieze de serviciile noastre. Toți carburanții pe care îi comercializam în toate stațiile noastre sunt de cea mai înaltă calitate si  respectă cele mai riguroase standardele din domeniu.

Datorită angajamentului pentru dezvoltarea comunităților în care activăm, acordăm o atenție deosebită fidelizării clienților și sprijinirii micilor întreprinzător din zona Avrigului și localităților învecinate. Astfel, avem dotări specifice, precum pompa de motorină cu debit mărit, dar și carduri de fidelitate și facilități de plată pentru persoane fizice sau flote de orice dimensiuni.Prima stație full service cu program non-stop din Avrig

Nu în ultimul rând, încercăm să cunoaștem și problemele comunității și, dacă ne putem implica, o facem. Așa că, de curând, am reușit să contribuim și noi la dotarea laboratorului de informatică de la Liceu Gheorghe Lazăr din Avrig cu calculatoare noi.”  declară dl. Grigore Guzun – Director General Octano Downstream.

Octano este parte a grupului Bulrom Gas, unul din top cinci cei mai mari distribuitori independenți de gaz petrolier lichefiat din România și a fost înființată în 2017. Încă trei locații urmează a fi finalizate înainte de sfârșitul anului, iar anul viitor extinderea la nivel național va continua cu zece locații.

 

Ultima oră

Comentariul meu