sibianca beată care a făcut accident la boița - s-a înfipt în wc-ul unui bar
foto: ziua-online.ro

O sibiancă din Poplaca s-a îmbătat, după care a plecat la plimbare cu mașina. Mergea înspre județul Vâlcea când, la un moment dat, în Boița, a pierdut controlul volanului și s-a înfipt cu autoturismul în WC-ul unui bar. 

Sibianca are 36 de ani și este din Poplaca. După ce a consumat alcool, s-a gândit că o plimbare cu mașina nu strică. Asta a făcut că, pe raza localității Boița, a făcut accident. A pierdut controlul direcției de mers într-o curbă ușoară și s-a oprit în toaleta unui bar aflat într-o intersecție, scrie ziua-online.ro.

sibianca beată care a făcut accident la boița - s-a înfipt în wc-ul unui bar
foto: ziua-online.ro

„La data de 8 noiembrie a.c., în jurul orei 21,30, pe DN 7, în zona localității Boița, o femeie în vârstă de 36 de ani, domiciliată în localitatea Poplaca, în timp ce conducea un autoturism spre județul Vâlcea, într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un imobil situat la intersecția drumului național cu strada Traian din localitatea Boița”, a transmis Elena Welter, .

Polițiștii ajunși la fața locului au testat-o pe femeie, iar aparatul etilotest a afișat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru că a vrut să fie „vitează”, sibianca s-a ales cu un dosar penal.

Sursa foto: ziua-online.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Informatii in totalitate ERONATE…nu este din poplaca,nu este sibianca,si nu la boita sa produs autotamponarea(accident este atunci cand sunt victime)…dati inf corecte dacă tot sunteti presa,nu mai infloriti!multumesc