Rutina de dimineață pas cu pas: în ce ordine să aplicați cosmetice pe față!

Cremă, tonic, loțiune, mască, spumă, gel, demachiant – toate acestea și multe alte multe produse cosmetice ajută fetele să arate bine, să strălucească și să surprindă. Dar foarte des, datorită numărului mare de produse, apare o întrebare logică: cum să aplici totul corect, la timp și să nu amesteci nimic? Mai jos am pregătit instrucțiuni care vă vor ajuta să aplicați produsele cosmetice în ordinea corectă.

Pentru toate tipurile de piele, există întotdeauna o regulă universală: mai întâi, se aplică produse cu o consistență ușoară, apoi cu una densă. Procedura de aplicare a produselor cosmetice începe cu curățarea, urmată de: tonifiere, hidratare, nutriție și protecție. Deoarece astăzi pe piață găsim o mulțime de produse de la diferiți producători, este indicat să utilizăm produse de aceeași marcă. De exemplu Ziaja oferă toată gama de produse pentru îngrijire.

  1. Ne trezim – ne spălăm. Pentru a trezi pielea, folosim un produs ușor: spumă sau gel, în funcție de tipul și nevoile pielii.
  2. Alegerea o vom face între loțiune sau tonic. Aceste produse de înfrumusețare redau echilibrul hidrolipidic al pielii, care ar putea fi deranjat de apa dură, ameliorează etanșeitatea, pregătește pielea pentru îngrijiri suplimentare și promovează o mai bună absorbție a cremelor și serurilor.
  3. Dacă dispuneți de timp, după tonic puteți face o mască: oxigenată, cu vitamine, cu efect de albire sau hidratantă. Acest pas este mai mult o opțiune. Dacă vă place utilizarea măștilor dimineața și acest pas devine regulă, atunci încercați să le alternați în funcție de funcționalitate: curățare, hidratare, nutriție, tonifiere.
  4. Esența este o bijuterie a sistemului coreean de îngrijire a pielii. Are o consistență ușoară, delicată cu un conținut ridicat de ingrediente active, a căror concentrație poate depăși cantitatea din cremă și ser. Uneori producătorul recomandă utilizarea acestui produs în locul unui tonic, așa că citiți întotdeauna cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj.
  5. Serul este o sursă de hidratare, nutrienți, vitamine și antioxidanți. Datorită structurii sale speciale, produsul ajută crema să pătrundă în straturile profunde ale pielii și îmbunătățește rezultatul acțiunii sale. Serurile sunt create pentru a rezolva diferite probleme ale pielii:

– împotriva inflamației și acneei;

– pentru a normaliza activitatea glandelor sebacee și pentru a trata acneea;

– pentru combaterea petelor de vârstă;

– pentru a elimina ridurile și alte semne ale modificărilor legate de vârstă;

– pentru a hidrata și normaliza echilibrul hidrolipidic;

– pentru întinerirea pielii și încetinirea procesului de îmbătrânire;

– pentru o piele radianta;

– pentru a crește fermitatea și elasticitatea pielii.

Baza serului este fie apa, fie uleiul. Un ser pe bază de apă se aplică de obicei înainte de cremă. Serul pe bază de ulei se aplică: înainte de cremă sau adăugat la cremă.

  1. Cremă delicată și ușoară sub ochi. Deoarece pielea din această zonă este foarte subțire, nu trebuie supraîncărcată. O alternativă la o cremă poate fi un gel special.
  2. Crema de zi. Aplicați crema pe piele și masați ușor până la absorbția totală.

Urmați instrucțiunile de mai sus pentru a avea o piele frumoasă, radiantă și desigur sănătoasă.

Ultima oră

Comentariul meu