mall-urile din sibiu se închid mai repede
foto: arhivă

Mall-urile din Sibiu se închid mai repede. NEPI Rockcastle a anunțat ajustarea programului de funcționare a magazinelor și consolidarea măsurilor de siguranță pentru clienți, scrie Mediafax.

NEPI Rockcastle a anunțat, luni, printr-un comunicat de presă, ajustarea programului de funcționare a magazinelor din toate cele 20 de centre comerciale în intervalul 10.00 – 21.00. Astfel, atât mall-ul Promenada Sibiu, cât și mall-ul Shopping City Sibiu, se închid la ora 21.

Aceștia dau asigurări că centrele comerciale sunt un mediu sigur si controlat din punct de vedere limitare și reducere a riscului de transmisie COVID-19.

„Reamintim faptul că toți vizitatorii centrelor comerciale NEPI Rockcastle sunt obligați să poarte mască de protecție conform indicațiilor autorităților, aceștia fiind verificați atât la intrare, cât și în timpul vizitei în centrele comerciale și, implicit, în magazine. În plus, compania își asumă în continuare sistemul prin care asigură distanțarea în centrele comerciale prin intermediul unui perimetru de 15 mp pentru o singură persoană, în incinta magazinelor, sau de de 20 mp pentru o singură persoană, în spațiile comune (galerie, zone cu trafic intens etc). În aceste condiții, NEPI Rockcastle asigură spațiul necesar distanțării sociale”, se arată în comunicatul citat.

De asemenea, compania anunță că aerul din centrele comerciale este filtrat si schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

De asemenea, 10 centre comerciale din portofoliul companiei au primit Certificatul de Conformitate Covid Compliant, oferit în urma unui amplu proces de cercetare de către compania suedeză Safe Asset Group.

În România, NEPI Rockcastle deține 20 de centre comerciale în cele mai importante orașe din țară: Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanta, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Satu Mare, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Shopping City Buzau, Shopping City Târgu Mureș.

Sursa: Mediafax

Ultima oră

Comentariul meu