video discuție între orban și fodor - ”găsiți soluții ca producătorii să își vândă marfa în piețe”

Bogdan Pater, consilier guvernamental pe probleme de educație, a publicat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video în care premierul Ludovic Orban vorbește la telefon cu primarul Sibiului, Astrid Fodor. Premierul îi cere primarului să găsească soluții pentru comercianții autohtoni să își vândă marfa după închiderea piețelor la interior, asta în contextul în care, spune premierul, contracandidații politici au început o campanie mizeră.

”Discuție cu primarul Sibiului. Din câte am aflat au fost sunați toți primarii pentru a li se explica adevărul și posibilitățile pe care le au. Cam atât si cu fake news-ul cu închiderea piețelor pentru a falimenta producătorii români”, este comentariul lui Bogdan Pater ce însoțește înregistrarea video.

În timpul celor 3 minute și 32 de secunde de înregistrare, premierul Ludovic Orban îi cere primarului Astrid Fodor să găsească soluții pentru ca de luni, când piețele aflate la interior se vor închide, să găsească soluții pentru ca producătorii să își poată vinde marfa. Îi propune primarului soluția piețelor volante deschise de vineri până duminică, model ce a dat rezultate în București. Premierul îi atrage atenția lui Astrid Fodor că aceste măsuri de sprijinire a producătorilor să fie făcute publice, pentru că, spune el, fiind campanie electorală, celelalte partide au început atacurile prin are spun că măsurile luate au în vedere falimentarea producătorilor și promovarea hipermarket-urilor.

Ultima oră

Comentariul meu