foto în ziua cu record de îmbolnăviri la sibiu, centrul orașului și terasele sunt pline
foto: arhivă

Sâmbătă, 7 noiembrie, a fost raportat cel mai mare număr de îmbolnăviri cu coronavirus, în județul Sibiu- 472 de persoane. Chiar și așa, și în ciuda avertismentelor autorităților din ultimele zile, sibienii par să nu țină seama de nimic. Sâmbătă, la amiază, centrul orașului era plin de oameni, iar la terase cu greu mai găseai un loc liber.

Piața Mare a Sibiului a devenit punct de atracție în ultimele zile, pentru că bradul de Crăciun a fost instalat. Așa că părinți și copii, cu toții îi dau târcoale, fac poze și îl admiră. Așa se face că centrul orașului era sâmbătă plin de lume, asta în ciuda avertismentelor autorităților privind răspândirea coronavirusului.

foto în ziua cu record de îmbolnăviri la sibiu, centrul orașului și terasele sunt pline foto în ziua cu record de îmbolnăviri la sibiu, centrul orașului și terasele sunt pline foto în ziua cu record de îmbolnăviri la sibiu, centrul orașului și terasele sunt pline foto în ziua cu record de îmbolnăviri la sibiu, centrul orașului și terasele sunt pline foto în ziua cu record de îmbolnăviri la sibiu, centrul orașului și terasele sunt pline

Dacă cei care se plimbă în centrul Sibiului sau prin parcuri, care la fel, sunt înțesate de oameni, poartă masca de protecție, clienții teraselor stau la taclale fără această protecție. Terasele sunt pline sâmbătă la amiază, iar ospătarii fac cu greu față clienților.

foto în ziua cu record de îmbolnăviri la sibiu, centrul orașului și terasele sunt pline foto în ziua cu record de îmbolnăviri la sibiu, centrul orașului și terasele sunt pline

 

Bulucul de oameni poate fi pus pe seama temperaturilor ridicate de sâmbătă și a vremii bune sau poate pe faptul că de luni se vor închide inclusiv terasele, și sibienii profită de ultimele ore în fața unei cafele.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

8 Commentarii

  1. Sa mearga in iad cu toate masurile de sclavie si supunere a populatiei!!! Cine vrea sa se protejeze o face pentru binele lui! NU AR MAI TREBUI INCHIS NIMIC SI RENUNTAT COMPLET LA RESTRICTII

  2. Ieșiți,fratilor si socializați !!! Nu degeaba dă Dumnezeu așa zile splendide! Sănătatea sufletească o mentine pe cea trupească.

  3. Asta e romanul…terasele&restaurantele trebuiau închise primele,nu piețele agroalimentare.O nație bolnava mental mai mult decât fizic.

  4. Pai daca e dupa autoritati o sa murim de foame si de boli psihice cu statul asta in casa. Nu au reusit sa opreasca virusul cu masurile comuniste din primavara si carantinarea nu va ajuta nici acum.
    Mai bine tot ce poti sa Iti iei masuri de protectie si sa cauti sa ai o alimentatie sanatoasa si sa Iti continui viata. Nu poti trai din promisiuni si masuri stupide in fata unui inamic invizibil.