sibianul care dă meditații gratis elevilor care dau bac-ul la matematică - rezultatele sunt excepționale

Nu ești într-o relație tocmai prietenoasă cu matematica și se apropie BAC-ul? Te trec fiorii când te gândești că se apropie examenul și tu nu te simți pregătit? Trăim vremuri grele, o perioadă în care sistemul de învățământ este profund afectat. Acest lucru stârnește valuri de emoții în rândul elevilor din ani terminali, care vor susține examene la finele anului școlar. Dacă înainte, meditațiile pentru BAC erau un “must – have” pentru majoritatea elevilor, acum, din cauza epidemiei de coronavirus, lucrurile s-au complicat și la acest capitol. Mihai Suciu vine cu o soluție alternativă meditațiilor clasice, care este mult mai sigură și cel mai important, este GRATUITĂ.

Când te gândești la o activitate care iți aduce plăcere, este important să  faci diferența între hobby și pasiune adevărată. Hobby-ul se practică ocazional, în funcție de timp și de dispoziție. Pasiunea, însă, este mai mult decât atât. Atunci când ești cu adevărat pasionat de o activitate, iți aloci timp pentru ea, oricât ai fi de ocupat, oricât ai fi de obosit, găsești modalitățile prin care să integrezi acea activitate în rutina ta zilnică.

Pasiunea din copilărie a ajuns să dea roade frumoase la maturitate

Mihai Suciu este născut în comuna Racovița din județul Sibiu și de când se știe, a avut o relație deosebită cu una dintre materiile care le dă cele mai multe bătăi de cap elevilor, și anume – Matematica. După ce a terminat clasa a 12-a, Mihai și-a ajutat colegii și prietenii care întâmpinau dificultăți în ale matematicii. În fiecare an, în preajma examenului de bacalaureat, acesta obișnuia să facă meditații cu elevii din Racovița.

sibianul care dă meditații gratis elevilor care dau bac-ul la matematică - rezultatele sunt excepționale

Timpul a trecut, dar pasiunea pentru cea care este cunoscuta drept cea mai grea materie școlară, a rămas. Au trecut 14 ani de atunci și, de anul trecut,  chiar în perioada pre-pandemie, o idee deosebită a luat naștere în mintea sa. Acesta a decis să revină la ocupația cu care-și ocupa timpul liber acum mulți ani. Meseria pe care o practică acum, cea de programator, l-a inspirat să treacă la o versiune updatată și să-și transpună inteligența în mediul online. A creat o pagină de Facebook, a dat vestea în comunitate și s-a apucat de treabă.

sibianul care dă meditații gratis elevilor care dau bac-ul la matematică - rezultatele sunt excepționale

Din luna martie până în iunie a anului școlar 2019-2020, s-au înscris aproximativ 2.500 de elevi la cursurile online, care se desfășurau în fiecare zi de joi. Mihai ajută elevii să se pregătească pentru cea mai provocatoare probă de la examenul maturității – proba la matematică. Axat pe eficacitate și rezultate satisfăcătoare, Mihai pune accent pe promovarea examenului și pe obținerea notei dorite. Lucrul care face inițiativa sa și mai deosebită, este faptul că, cursurile sunt GRATUITE.

sibianul care dă meditații gratis elevilor care dau bac-ul la matematică - rezultatele sunt excepționale

“Metoda mea de predare este diferită de cea clasică. Noi nu pierdem timpul, am o structură bine definită după care mă ghidez și trasăm, de obicei, niște linii exacte. Spre deosebire de școala tradițională, cursurile mele au un alt scop final, și anume cel de a promova examenul de bacalaureat. Ne concentrăm strict pe tipul exercițiilor de la BAC, facem exact ceea ce se cere iar rezultatele sunt excepționale.”, spune Mihai Suciu

sibianul care dă meditații gratis elevilor care dau bac-ul la matematică - rezultatele sunt excepționale

Deși de meserie este programator, Mihai spune că a fost tentat la un moment dat să-și testeze candidatura în meseria de profesor, însă mama lui i-a sugerat ca nu ar fi cea mai bună decizie. Inițial, ideea sa a fost de a desfășura aceste cursuri de pregătire doar pentru elevii din localitatea sa de baștină – Racovița, însă vestea s-a răspândit rapid în țară și acum, clasa virtuală a lui Mihai numără elevi din toate colțurile țării.

sibianul care dă meditații gratis elevilor care dau bac-ul la matematică - rezultatele sunt excepționale

Dacă ar fi ușor să facem ceea ce ne place, atunci am face asta cu toții și nu ar mai avea sens acest subiect acum. Însă nu este ușor. Oamenii care reușesc să facă ceea ce îi pasionează au de depășit o mulțime de obstacole. Așa este și cazul lui Mihai, care alocă foarte mult timp pregătirii pentru live-urile pe care le face, aproximativ 10 ore pe săptămână. Beneficiarii cursurilor lui Mihai îl apreciază enorm pentru munca depusă și se declară extrem de mulțumiți de rezultatele obținute cu ajutorul lui.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nu sunt gratuite. Poate atunci la început erau…acum face ședințe gratuite, dar majoritatea sunt contra cost.

  2. De obicei,cei care au o pasiune, fac studiile în acel domeniu și apoi iau viata în piept. Adica lucrează în domeniul care ii pasioneaza, încearcă sa facă cât mai bine aceasta și cu ajutorul salariului, își câștiga existenta. Au casa, rate, copii de întreținut, facturi etc
    În afara de profesie, fiecare poate sa aibă și alte pasiuni, înclinații, care îl ajuta sa se ridice mai mult din punct de vedere intelectual sau sufletesc sau spiritual.
    Practicând unele pasiuni, își poate ajuta semenii, ca de exemplu cazul de fata.
    Unii o fac dezinteresat, gratuit, dar de obicei nu pe termen lung ci poate pe un an cel mult.
    Alții deși o fac gratuit, o fac pentru a-și face reclama și a utiliza relațiile pe care și le face, cu scopul de a găsi clienți pentru slujba sa pentru care ia bani.
    Încurcate sunt caile Domnului și necunoscute noua sunt mintea și sufletul semenilor noștri.