ianis andrei e bolnav de leucemie - băiețelul din șeica mare are nevoie de 150.000 euro
foto Arhivă

Stoia Ianis Andrei este un băiețel din Șeica Mare în vârstă de numai trei ani. Este minunea părinților lui și, de când a venit pe lume, le-a adus numai bucurii. Liniștea familiei a fost însă zdruncinată în luna iunie a acestui an, când micuțul a fost diagnosticat cu leucemie. Ultimele luni au fost cumplite, însă cele care vin vor fi mult mai grele. Băiețelul are nevoie de o sumă imensă de bani pentru a merge în Italia, acolo unde se poate vindeca. 

Ianis Andrei a aflat ce înseamnă durerea la vârsta de trei anișori, când a fost diagnosticat cu leucemie. Din luna iunie a fost internat într-un spital din Cluj. Imediat de la punerea diagnosticului, băiețelul a urmat un tratament de chimioterapie, cu transfuzii de sânge. Totul părea să meargă bine până marți, când părinții au primit cumplita veste că boala a recidivat.

Pentru a se face bine, Ianis Andrei trebuie să ajungă la o clinică din Italia, pentru un transplant de celule stem, care vor fi recoltate de la mămica lui. Timpul este inamicul numărul 1 al familiei Stoia. Pentru ca micuțul să se facă bine, e nevoie să ajungă cât mai repede în Italia.

Sibienii și oamenii cu suflet mare îi pot readuce zâmbetul pe buze lui Ianis Andrei. Suma de care are nevoie micuțul se ridică la 150.000 de euro. Orice bănuț donat contează.

ianis andrei e bolnav de leucemie - băiețelul din șeica mare are nevoie de 150.000 euro

Unde puteți dona

BANCA TRANSILVANIA – CONT RON

Titular cont: STOIA IOANA ANDREEA
IBAN: RO09BTRLRONCRT0316180501

BANCA TRANSILVANIA – CONT EURO

Titular cont: STOIA IOANA ANDREEA
IBAN: RO56BTRLEURCRT0316180501

Ultima oră

Comentariul meu