video: petrecerea din centrul sibiului spartă de „mascați” - imagini de la descindere
Sursa foto: Captură video Facebook Marian Răduinea

La finalul lunii octombrie, „mascații” au descins într-un club din centrul Sibiului, acolo unde avea loc o petrecere privată. Organizatorul evenimentului a primit o amendă de 20.000 de lei, iar toți cei 28 de participanți au fost sancționați cu câte 500 lei fiecare, fiindcă nu au purtat mască de protecție și nu au păstrat distanța fizică. Imaginile de la descinderea din respectivul local au fost făcute publice pe o rețea de socializare. 

Polițiștii sibieni au intrat în forță în localul The Train Journal Cafe, situat pe strada General Magheru din Sibiu. Zeci de persoane au fost amendate fiindcă participau la o petrecere privată și nu respectau regulile impuse pe perioada stării de alertă.

video: petrecerea din centrul sibiului spartă de „mascați” - imagini de la descindere
Sursa foto: Captură video Facebook Marian Răduinea

„Polițiștii au identificat 28 de persoane care nu purtau masca de protecție și nu păstrau distanța fizică, toți cei prezenți fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare pentru nerespectarea măsurilor de protecție. Totodată, organizatorul evenimentului a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 20.000 de lei”, au transmis reprezentanții Prefecturii Sibiu, în 25 octombrie, la o zi după petrecere.

Imaginile de la descindere, publicate pe Facebook

Imaginile din acea seară au fost publicate, recent, pe o pagina de Facebook. În data de 24.10.2020, în jurul orei 23.00, polițiștii au descins în forță, iar oamenii s-au culcat la pământ. Potrivit descrierii video-ului apărut în spațiul public, în local se afla și o femeie însărcinată care, din cauza sperieturii, a suferit un atac de panică.

Sursa video/foto: Facebook Marian Răduinea/Profil Public

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Chiar nu inteleg unde este problema, atat timp cat regulile sunt incalcate. Doamna insarcinata chiar nu avea ce cauta acolo, daca la ea nu se gandeste, macar la copilul nenascut sa o fi facut. Am ajuns sa ii compatimim pe cei care, ulterior, vor face gura cea mai mare la Urgente ca nu sunt vazuti? Parerea mea este ca amenzile sunt foarte mici. Caci altfel se respectau regulile de bun simt. Iar domnul Raduinea in ce se erijeaza, ca nu inteleg? Nu mai este politist sau…?