nelu tătaru și raluca turcan vin miercuri la sibiu - analizează situația din județ

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și vicepremierul Raluca Turcan vin miercuri la Sibiu pentru a analiza situația epidemiologică din județ. 

Ministrul Sănătății și vicepremierul vor analiza situația epidemiologică din județul Sibiu alături de autoritățile locale.

„Vă informăm că mâine, 4 noiembrie ora 10:00 vicepremierul, Raluca Turcan, împreună cu Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, alături de reprezentanții instituțiilor cu atribuții în gestionarea situației epidemiologice vor analiza situația epidemiologică la nivelul județului Sibiu, într-o reuniune în sistem videoconferință”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Vă reamintim că, în prezent, în județul Sibiu sunt 984 cazuri active de coronavirus. Rata de incidență a ajuns, luni, la nivelul județului, la 4,04 cazuri la mia de locuitori. Situația este îngrijortătoare și în ceea ce privește rata de infectare din municipiul de pe Cibin, acolo unde luni aceasta a ajuns la 6,03/1.000 locuitori. În ultimele 14 zile, aici au fost confirmate cu coronavirus 1.033 de persoane.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu