video târgul de crăciun din sibiu se anulează - organizatorii spun că "acum este important să ne izolăm"

Organizatorii Târgului de Crăciun de la Sibiu au luat o decizie grea. Deși s-au pregătit cu un scenariu adaptat pandemiei, creșterea numărului de infectări cu noul coronavirus i-a determinat să anuleze cel mai așteptat eveniment al anului. Târgul de Crăciun de la Sibiu nu se organizează în 2020!

Într-un mesaj postat pe pagina oficială a evenimentului, Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Crăciun de la Sibiu explică de ce s-a luat decizia anulării acestuia și îi îndeamnă pe sibieni la izolare și la precauție.

”Dragii noștri,

știm că vă așteptați ca dintr-o zi într-alta să ne vedeți instalând căsuțele în centrul orașului, însă am luat decizia să suspendăm organizarea Târgului de Crăciun. Evoluția pandemiei este îngrijorătoare, și orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul. Ne-am decis, însă, să eliminăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranța că ne putem aduce contribuția la încetinirea creșterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toții, în această perioadă. Noi suntem pregătiți să organizăm evenimentul, în cazul în care situația se va îmbunătăți vom regândi această decizie, până atunci, aveți grijă de voi”, este mesajul organizatorilor

Ultima oră

Comentariul meu