unde au găsit-o polițiștii pe alesia, copila de 14 ani fugită de acasă

Alesia Cernat, copila din Sibiu care a fugit de cel puțin nouă ori de acasă, a fost găsită și de această dată de polițiști. Minora era tocmai în județul Constanța. 

Fata a plecat de acasă în data de 2 octombrie, însă mama ei a anunțat poliția abia la finalul lunii. De atunci, copila a fost căutată de poliție. A fost găsită tocmai în Constanța.

„În urma informațiilor obținute de către politiștii de la Investigații Criminale, cu sprijinul colegilor din cadrul IPJ Constanța, au fost efectuate verificări în Comuna Chirnogeni, Plopeni (jud. Constanța) unde a fost depistată minora Cernat Alesia Andreea”, anunță Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Copila a fost internată în centrul de Plasament „Ovidiu” din Constanța. Aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni și se pare că a bătut atâta drum de bunăvoie.

Alesia Cernat este o „clientă” veche a polițiștilor. Are doar 14 ani și a dispărut de cel puțin nouă ori de acasă. Mama ei anunță mereu autoritățile, este căutată, găsită și adusă înapoi la domiciliu. Scenariul se repetă la câteva luni. Copila a suferit o mulțime de traume de fiecare dată când a plecat de acasă. A fost violată de un taximetrist, a fost drogată și chiar obligată să se prostitueze. VEZI AICI PE LARG POVESTEA ALESIEI.

Ultima oră

Comentariul meu