sibian stabilit în nisa, despre atacul terorist de joi - "oamenii sunt bulversați și tuturor le este frică"
Sursa: ziarulromanesc.net

O tragedie de mare anvergură a avut loc în inima unui oraș din Franța. Un atac terorist a avut loc în dimineața zilei de joi, 28 octombrie, în urma căruia au fost omorâte cu cruzime trei persoane.

Totul s-a întâmplat la Catedrala Notre Dame, cea mai mare biserică romano-catolică din oraș. Slujba tocmai începuse, când atacatorul a intrat cu un cuțit și a înjunghiat mai mulți oameni. Două persoane au murit pe loc, iar una dintre persoanele rănite a murit ulterior. Sunt două femei și un bărbat. Suspectul și-a atacat victimele la gât, iar una dintre ele ar fi paznicul bisericii.

Poliția a înconjurat perimetrul și au reușit să îl prindă pe bărbat pe care l-au și împușcat. Acesta a fost transportat la spital. Chiar și după ce a fost rănit, atacatorul a continuat să strige „Allah Akbar!”.

sibian stabilit în nisa, despre atacul terorist de joi - "oamenii sunt bulversați și tuturor le este frică"

Un renumit medic stomatolog, originar din Sibiu care este stabilit în Nisa, a detaliat pentru Ora de Sibiu care este atmosfera la fața locului.

Leonard Bozdoghina este medic stomatolog sibian, care trăiește și activează în Nisa. Acesta are cabinetul chiar în inima orașului, la aproximativ 200 de metri distanță de renumita catedrală în care s-a produs tragedia.

“Lumea este foarte speriată. Eu am aflat de la o pacientă, m-a sunat de dimineață ca să anuleze programarea și mi-a zis ce s-a întâmplat. Trecusem pe acolo chiar cu câteva minute înainte, merg pe acolo zilnic. Din ce am auzit și se vorbește aici, criminalul efectiv a intrat în biserică și a atacat, strigând clasicul “Allah Akbar”. Toată zona este blocată, nu se poate circula nici pe străzile adiacente, oamenii sunt bulversați și tuturor le este frică.”, a declarat Leonard Bozdoghina.

Ultima oră

Comentariul meu