alessia cernat a plecat din nou de acasă - este pentru a noua oară

Alessia Cernat este deja o clientă veche a polițiștilor. Pleacă frecvent de acasă, mama ei anunță poliția, este căutată, găsită și readusă în familie. Scenariul se repetă la câteva luni, iar acum i-a venit din nou rândul. Fata de 14 ani a fugit a noua oară…dar cine mai ține socoteala? Dacă ați văzut-o pe undeva, anunțați poliția.

Alessia și-a făcut un obicei din a pleca de acasă oricând ceva nu îi place. De fiecare dată mama ei se îngrijorează și anunță poliția. În cele din urmă minora se reîntoarce acasă, cu alte și alte povești de viață.

Povestea Alessiei este greu de digerat pentru cineva de doar 14 ani. A fost violată de un taximetrist în urmă cu mai bine de un an, iar de atunci i-a fost tot mai greu.

CITEȘTE AICI DESPRE CE I S-A ÎNTÂMPLAT ALESSIEI 

Fata a plecat și la începutul anului, atunci când mama ei a spus că a dormit în scări de bloc.

AFLĂ DE AICI POVESTEA DIN IARNĂ 

În această vară însă, Alessia a plecat din nou. Tot mama ei a fost cea care a sesizat poliția și a povestit despre drama pe care o trăiește fata ei, despre care poți CITI AICI 

Căutată din nou

Acum, Alessia este din nou pe lista minorilor plecați de la domiciliu și căutați de polițiștii sibieni.

La data de 27.10.2020, o femeie din localitatea Șura Mare a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în data de 2 octombrie a.c., fiica ei minoră, CERNAT ALESIA ANDREEA, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni.

Semnalmente CERNAT ALESIA ANDREEA: înălțime 1,50 m, greutate 50 kg., fața ovală, ten alb, ochi verzi, păr blond închis/șaten, constituție atletică. La data dispariției purta o geacă albastră, pantaloni negri și încălțăminte sport, albă.

Dacă o vedeți pe undeva, anunțați cel mai apropiat post de poliție sau sunați la 112.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu